Honor показала новий смартфон і назвала дату його виходу
Honor показала новий смартфон і назвала дату його виходу

Honor показала новий смартфон і назвала дату його виходу

Раніше в цьому році, у квітні, Honor випустила смартфон під назвою Honor Play 5T Vitality Edition за ціною $200. Тепер компанія готова до випуску нового смартфона під брендом Vitality Edition в Китаї. Honor підтвердила, що Honor Play5 Vitality Edition буде офіційно запущений на внутрішньому ринку компанії 25 жовтня.

Очікується, що компанія поділиться більш детальною інформацією про телефон за допомогою тизерів в що залишилися перед презентацією дні. Смартфон Honor Play5 був офіційно представлений в травні цього року. Він оснащений 6,53-дюймовим OLED-дисплеєм дозволом екрану FullHD+(1080×2400 пікселів).

У верхній частині екрану у нього є каплевідний виріз, в якому знаходиться 16-мегапіксельна камера для Селфі. Основна квадро камера включає датчики зображення роздільною здатністю 64, 8, 2 і 2 Мп. Смартфон побудований на базі однокристальної системи MediaTek Dimensity 800U в поєднанні з 8 ГБ оперативної пам’яті та 128/256 ГБ вбудованої флешпам’яті.

Телефон працює під управлінням операційної системи Android 10 з Magic UI 4.0 від акумулятора місткістю 3800 мА•год, який підтримує технологію швидкої зарядки потужністю 66 Вт. Компанія поступово готується до початку майбутнього продажу Double 11 в Китаї. Поряд з цим пристроєм Honor також збирається випустити Honor X30 Max і Honor X30i. Джерело

Источник материала
Поделиться сюжетом