iPhone SE3 буде останнім телефоном компанії з РК-екраном
iPhone SE3 буде останнім телефоном компанії з РК-екраном

iPhone SE3 буде останнім телефоном компанії з РК-екраном

Після презентації нових смартфонів компанія Apple залишила в актуальній лінійці на своєму офіційному сайті моделі iPhone SE2, iPhone 11, iPhone 12 mini, iPhone 12, а також додала чотири моделі iPhone 13. iPhone SE2, який зберіг старий дизайн і пропонує сканер відбитків пальців, як і раніше користується популярністю у деяких споживачів. Багато джерел впевнені в тому, що Apple збирається представити наступної весни вже третє покоління даної серії.

Тепер же китайські інформатори стверджують, що iPhone SE3 буде останнім мобільним телефоном Apple, оснащеним РК-дисплеєм. Деякі вважають, що він продовжить використовувати дизайн з 2014 року зі величезними рамками. Інші наполягають на тому, що Apple проаналізувала попит і бажання споживачів, тому iPhone SE3 отримає 6,1-дюймовий РК-екран з чубком і в плані дизайну буде схожий на iPhone 11.

Вважається, що новий iPhone SE3 стане найдешевшим і найбільш компактним смартфоном Apple з підтримкою мереж п’ятого покоління. Висловлювалися припущення, що він може бути побудований на базі однокристальної системи Apple A14. Тепер же є відомості, що новинка може отримати кращу платформу Apple A15, яка встановлена ​​в iPhone 13. Що стосується місткості флешпам’яті та ціни, то iPhone SE3 з 64 ГБ пам’яті буде пропонуватися за ціною $515. Джерело

Источник материала
Поделиться сюжетом