«1+1» знімає третій сезон комедійного серіалу «СидОренки-СидорЕнки»
«1+1» знімає третій сезон комедійного серіалу «СидОренки-СидорЕнки»

«1+1» знімає третій сезон комедійного серіалу «СидОренки-СидорЕнки»

Серіал розповідає про життя двох родин з однаковими прізвищами, які дізналися, що їхніх синів переплутали в пологовому будинку.

Компанія IQ Production знімає третій сезон комедійного серіалу «СидОренки-СидорЕнки» для «1+1», повідомляє пресслужба каналу.

У продовженні серіалу герої переїдуть на ферму, де будуть доїти корів, ловити гусей, пасти кіз, копати, садити і робити інші речі, до яких не звикли.

У ролях: Дмитро Суржиков, Олеся Власова, Валерій Швець, Ксенія Вертинська, Лев Сомов, Євген Шекера, Петро Ніньовський, Поліна Василина, Вікторія Левчено, Віталіна Біблів, Ірина Гришак, Володимир Ращук, Андрій Пономаренко та інші.

Режисер – Віктор Медведський. 

Серіал «СидОренки-СидорЕнки» – це адаптація російського серіалу «ІванОви-ІвАнови» групи компаній Yellow Black and White.

Перший сезон «СидОренки-СидорЕнки» вийшов в ефір каналу «1+1» 28 жовтня 2019 року. Прем'єра другого сезону відбулась 19 жовтня 2020-го.

Нагадаємо, нещодавно в ефір «1+1» вийшов серіал «Моя улюблена Страшко» — українська адаптація колумбійської теленовели «Я — негарна Бетті», яка вперше вийшла на екрани 1999 року. Це історія про негарну, але розумну дівчину, яку не беруть на роботу через нетипову зовнішність. 

Чому історія про Страшко — це зламаний стілець для її творців, на якому довго не всидиш, — читайте в матеріалі «Детектора медіа».

А рейтинг рейтинг найкращих серіалів ХХІ століття за версією BBC — дивіться тут.

Фото: пресслужба каналу

Источник материала
Поделиться сюжетом