Анатолій Якименко прокоментував зіставлення COVID-паспортів та ПЛР-тестів
Анатолій Якименко прокоментував зіставлення COVID-паспортів та ПЛР-тестів

Анатолій Якименко прокоментував зіставлення COVID-паспортів та ПЛР-тестів

Свої коментарі Якименко дав у програмі «Романенко. Беседы» із ведучим Юрієм Романенком. Спочатку Анатолій Якименко прокоментував порівняння COVID-паспорту і ПЛР-тесту.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

«Не можна ігнорувати те, що відбувається. Хочу сказати, що осінь 2021-го – це не весна 2020-го. Тоді можна було все пробачити і спростити. Сьогодні ми знаходимося вже в іншій точці, багато що прояснилося. Якщо зайдете на сайт МОЗ, там сказано, що ви повинні мати або COVID-паспорт, або ПЛР-тест. Я просто зазначу, що це не тотожні речі взагалі. Наявність COVID-паспорту і вакцинації абсолютно не виключає моменти перенесення і розповсюдження вірусу», - заявив він.

Анатолій Якименко поділився думкою щодо самих ПЛР-тестів.

«ПЛР-тести потрібно або всім поголовно робити, або нікому не робити. Але прирівнювати їх до COVID-паспортів – це алогічність та ірраціональність. І це матиме серйозний вибух, люди рано чи пізно про це дізнаються. Чому так відбувається? Бо ми є заручниками ідей та концептів із Заходу. Моя точка зору – це наслідки бездумного поширення концепту свободи», - зазначив Якименко.

Раніше Знай.ua наводив думки Якименка про приватну медицину.

Також Знай.ua публікував розмову з Омером Чикином про реформу медицину в Україні.

Источник материала
Поделиться сюжетом