28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Білл Гейтс заводив романи зі співробітницями Microsoft, поки дружина вдома виховувала дітей
Білл Гейтс заводив романи зі співробітницями Microsoft, поки дружина вдома виховувала дітей

Білл Гейтс заводив романи зі співробітницями Microsoft, поки дружина вдома виховувала дітей

Розлучення Білла і Мелінди Гейтсів, які прожили в щасливому шлюбі 27 років, став шоком для громадськості. Однією з можливих причин розірвання уз стали зради Білла Гейтса.

Про це пише видання The Wall Street Journal, посилаючись на джерела в компанії Microsoft.

Кокетливі листування зі співробітницею

Згідно з першоджерелом, більше десяти років тому, в 2008 році, коли Білл Гейтс ще працював в штаті Microsoft і одночасно був головою ради директорів, керівництву компанії попалося електронне листування зі співробітницею середньої ланки. У листах не було яскраво вираженого сексуального підтексту, але було присутнє кокетство, неприйнятне між людьми, які займали їх соціальне становище.

Генеральний директор Microsoft Сатья Наделла (праворуч) і віце-голова Бред Сміт (ліворуч), які займалися розслідуванням романів Білла Гейтса зі співробітницями

Як розповіли джерела в компанії, Білл пропонував жінці зустрітися в не робочий час. Але коли листи потрапили в руки тодішньому генеральному юрисконсульту Бреду Сміту і директору з персоналу Лізі Браммел, вони вжили всіх необхідних заходів. При конфіденційній зустрічі з Гейтсом вказали на недоречність його поведінки і зажадали негайно припинити будь-які контакти, крім робочих.

Причини розлучення Білла і Мелінди

Резонанс в суспільстві викликала в 2019 році інформація від жінки-інженера Microsoft про нібито тривалий роман з членом ради директорів. Розслідування юридичної фірми, яку найняли для з'ясування всіх фактів, прийшло до висновку, що ці відносини датувалися приблизно 2002 роком. Тобто, цей випадок не мав відношення до попередньої дівчини. Ці чутки сильно вплинули на шлюб Білла і Мелінди, і спровокували розлучення.

Білл Гейст з колишньою дружиною Меліндою, дочками Дженніфер і Фібі, і сином Рорі

Крім зрад, пара вирішила розлучитися через розбіжності на грунті дружби Білла Гейтса з фінансистом Джеффрі Епштейном, якого звинуватили в торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації. Шлюб остаточно розірвали в серпні 2021 року після поділу майна.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що дочка Білла Гейтса вийшла заміж за простого наїзника коней з Єгипту.

Також ми писали, що Емма Уотсон відмовилася від кар'єри заради коханого і одягла весільну сукню.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны