Міхеїл Саакашвілі шле "сердечка" з в'язниці в Грузії
Міхеїл Саакашвілі шле "сердечка" з в'язниці в Грузії

Міхеїл Саакашвілі шле "сердечка" з в'язниці в Грузії

Грузинські журналісти змогли зняти ув'язненого колишнього президента країни і голову Виконавчого комітету реформ України Міхеїла Саакашвілі з в'язниці Руставі.

Відповідне фото і відео опублікувало місцеве ЗМІ Mtavari Arkhi на своїй сторінці в Facebook.

Саакашвілі посміхається і шле "сердечка"

Свіже фото Саакашвілі з в'язниці, зроблене на 21 день його голодування, опублікували в цей четвер, 21 жовтня. Журналісти зняли третього президента Грузії, перебуваючи за територією установи.  

На кадрах Міхеїл Саакашвілі посміхається і вітає шанувальників. Політик тримається за ґрати вікна своєї камери. Можна помітити, як Саакашвілі намагається показати "сердечко" руками, а після махає людям зовні.

Варто зазначити, що на кадрах видно, що експрезидент Грузії сповнений оптимізму.

Міхеїл Саакашвілі у в'язниці Руставі

Міхеїл Саакашвілі оголосив голодування

Після ув'язнення Міхеїл Саакашвілі оголосив голодування. Пізніше адвокат політика заявив, що вже на 10-й день у політика почалися проблеми зі здоров'ям. Він нічого не їсть і схуд більш, ніж на 10 кілограмів.

Лікар Саакашвілі Ніколоз Кіпшидзе, який відвідував експрезидента у в'язниці, заявив, що йому не можна голодувати. Саакашвілі страждає таласемією - рідкісним спадковим захворюванням. Медик також додав, що політик відмовляється від їжі і тільки п'є воду. Пізніше повідомили, що Саакашвілі перестав їсти навіть мед.

Міхеїл Саакашвілі. Фото: Facebook політика

15 жовтня стало відомо, що Міхеїл Саакашвілі схуд на 15 кілограмів, а його здоров'я сильно погіршилося - з'явилися проблеми з моторикою і дикцією.

Соратники колишнього глави Грузії зазначали, що Саакашвілі в дуже поганому стані. Зараз політику вибирають клініку для госпіталізації.

Нагадаємо, що Єлизавета Ясько вперше розповіла, як почався їхній Роман з Міхеїлом Саакашвілі.

Раніше повідомлялося, що Міхеїл Саакашвілі, який ледь ходить через голодування, погодився на три умови.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом