Охорона не впустила відвідувачів у ТРЦ без ковід-сертифікатів: розбиратися приїхали копи і шокували заявою
Охорона не впустила відвідувачів у ТРЦ без ковід-сертифікатів: розбиратися приїхали копи і шокували заявою

Охорона не впустила відвідувачів у ТРЦ без ковід-сертифікатів: розбиратися приїхали копи і шокували заявою

У Дніпрі співробітники охорони не впустили відвідувачів у ТРЦ, адже ті доводили, що цивільні люди не можуть перевіряти "ковідні паспорти". На цьому фоні виник черговий конфлікт.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

У мережі з'явилося відповідне відео, судячи з якого, вирішити ситуацію прибули співробітники поліції. Копи спробували розібратися і виявилося, що в постанові взагалі не написано, хто може перевіряти сертифікати вакцинації на вході.

"Пристрасті" червоних зон тривають. У Дніпрі охорона не пустила відвідувачів у ТРЦ. Хлопці "вперлися", доводячи, що цивільні люди не можуть перевіряти"ковидні паспорти". Приїхала на місце поліція і зовсім здивувала, заявивши, що в постанові взагалі не написано, хто може перевіряти сертифікати вакцинації на вході. У підсумку копи допомогли відвідувачам увійти в ТРЦ.", - йдеться у повідомленні одного з телеграм-каналів.

У коментарях люди взялися активно обговорювати ситуацію і відзначили, що у цьому випадки співробітники правоохоронних органів поступили належним чином.

"Гордість бере за мій рідний Дніпро і за тямущих хлопців!", "У Кривому Розі вже не пускають в магазини без зеленого паспорта", "Так де ж свобода?", "В такому випадку копи молодці!", "Браво! Вперше бачу копів, які приїхали і розібрали ситуацію за законом. Ну і хлопцям респект за наполегливість.", - відреагували у коментарях.

Нагадаємо, українців, які порушують обмеження "червоної" карантинної зони, строго каратимуть: 170 тисяч грн штрафу і закриття. В Україні порушники обмежень "червоної" карантинної зони, можуть отримати солідний штраф за недотримання правил

Як повідомляв портал "Знай.ua", МОЗ розширило список професій для обов'язкової вакцинації: кому доведеться щепитися від covid. Міністерство охорони здоров'я України вирішило розширити список професій, працівники яких підлягатимуть обов'язковій вакцинації від коронавірусу

Також "Знай.ua" писав, обурений батько показав "голодний" обід для школярів - окраєць хліба і прозорий супчик: "Їм не соромно". Батько учня поскаржився на "ситні" обіди, які отримують діти у шкільних їдальнях.

Теги по теме
Коронавирус
Источник материала
Поделиться сюжетом