"Хабалка з Холостяка": скандал з переможницею "Міс Україна Всесвіт" Ганною Неплях
"Хабалка з Холостяка": скандал з переможницею "Міс Україна Всесвіт" Ганною Неплях

"Хабалка з Холостяка": скандал з переможницею "Міс Україна Всесвіт" Ганною Неплях

Українська журналістка Діана Панченко, яка раніше працювала на телеканалі NewsOne, обурилася перемогою 27-річної дніпрянки Анни Неплях на конкурсі "Міс Україна Всесвіт-2021".

Пост дівчина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нападки в бік переможниці

Журналістка назвала переможницю "м'яко кажучи не форматом", і далі в коментарях до посту розвинула свою думку. За словами Діани, Неплях не відповідає отриманому званню, адже не може дівчина, яка любить пити горілку, матюкається "як сапожник" і говорить про "секс утрьох" називати себе "міс". Також Панченко вважає Анну не дуже красивою, "цілком симпатичною", але не для такого масштабного конкурсу.

Журналістка Діана Панченко доводить думку про переможницю "Міс Україна Всесвіт-2021" Анну Неплях

На захист Неплях стали писати коментарі в стилі "краса суб'єктивна". Але журналістка стоїть на своєму і парирує аргументами про стандарти подібних конкурсів, наприклад, форму обличчя, комплектацію тіла і репутацію учасниці. Всі ці пункти, вважає Діана, Анна Неплях провалила, коли дала прес-конференцію і розповіла про свої пристрасті до горілки.    

Конфлікт з директором конкурсу

Пізніше Анна Філімонова, директор "Міс Україна Всесвіт-2021", опублікувала в Facebook скріни листування з Діаною Панченко. Спочатку відмовившись перейти на особистості, вона просто перерахувала образливі вислови на адресу журналістки, якими нібито її характеризують в мережі: "брудна політична повія", "медведчуковська підстилка", "журналістка з поросячими оченятами" та ін.

Директор конкурсу Ганна Філімонова посварилася з журналісткою і Діаною Панченко на грунті перемоги Анни Неплях

В результаті, перепалка з приватних повідомлень перейшла в коментарі до посту Анни Філімонової, де кожна намагалася довести свою точку зору. Свою лепту внесла навіть Нателла Крапівіна, відомий в Україні продюсер і режисер. Вона написала влучно і прямо: "Як тепер розвидіти те, що прочитала, не розумію. Ну що за вульгарність? Все ж нормальні люди. Ескорт не ескорт, чесно не чесно, це що нобелівська премія?!".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Міс Україна Всесвіт" Аня Неплях зізналася в любові до горілки і дала відсіч націоналістам.

Також ми писали, що син відомих чиновників бив переможницю "Міс Україна Всесвіт" Анну Неплях.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом