5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Україну насувається похолодання: в країну прийде арктичний циклон
На Україну насувається похолодання: в країну прийде арктичний циклон

На Україну насувається похолодання: в країну прийде арктичний циклон

В Україну прийде суттєве похолодання вже на початку наступного тижня. З 25 жовтня в країну прийде арктичний циклон.

Про це стало відомо завдяки даним Українського гідрометцентру.

Холод відчутний в Україні вже у неділю, 24 жовтня. А ось з 25-го жовтня він буде ще сильнішим. Все це через переміщення холодної арктичної повітряної маси. 

За даними синоптиків, потужний циклон йде в Україну з Фінляндії. А далі він пошириться на всю Європу, несучи за собою майже зимовий холод. Експерти стверджують, що температура повітря в Україні знизиться на 5-7 градусів. 

Погода на 25 та 26 жовтня

У понеділок та вівторок, 25-26 жовтня, в Україні буде холодно. Опади не пердбачаються. Температура вночі опуститься до 0-5 градусів морозу. У деяких місцях стовпчик термометра взагалі може опуститися до -9 градусів. 

На півдні країни буде тепліше: там вночі 0-5 градусів тепла. Удень температура в Україні триматиметься на рівні 5-10 градусів тепла. 

Прогноз погоди на 25 жовтня

Прогноз погоди від Наталки Діденко

Народний синоптик Наталка Діденко прогнозує, що похолодання в Україні затримається не надовго. Уже з середини тижня (орієнтовно з 28-го жовтня) в Україні почне трохи тепліти. 

«Із середини наступного тижня, орієнтовно з 28-го жовтня, прийде потепління. Цифри сині - ніч, червоні - день. Така, або приблизно така, тенденція на наступний тиждень готується атмосферою переважно для всієї  України», — написала Наталка Діденко у своєму прогнозі в мережі Facebook.
Прогноз погоди від Наталки Діденко

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв про погоду в жовтні. Синоптики попередили про заморозки і перший сніг.

Також портал MY.UA писав про погоду взимку 2021-2022: синоптики попередили про морози, крижані дощі та відсутність снігу на Новий рік.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом