Не стало зірки серіалу "Друзі": життя актора забрав рак
Не стало зірки серіалу "Друзі": життя актора забрав рак

Не стало зірки серіалу "Друзі": життя актора забрав рак

На 60-му році обірвалося життя американського актора Джеймса Майкла Тайлера, який зіграв менеджера кав'ярні Гантера в легендарному телесеріалі "Друзі".

Відповідне повідомлення опублікували у виданні TMZ.

Що відомо про обставини смерті Джеймса Майкла Тайлера?

Згідно з інформацією представника актора, він помер вранці в неділю, 24-го жовтня. Останні хвилини життя актор провів у власному будинку в місті Лос-Анджелес.

Джеймс Майкл Тайлер

Смерті Тайлера передувала довга боротьба з онкологічним захворюванням - простатою четвертої стадії. За словами членів його сім'ї, Майкл був не тільки актором, але також музикантом, борцем за обізнаність про рак і люблячим чоловіком.

Онкологія 4-ї стадії у Тайлера була діагностована ще в червні. Він сам вперше дізнався про свою хворобу ще в 2018-му році. У зв'язку з пізнім виявленням захворювання, воно почало поширюватися по інших частинах тіла, включно з кістками і хребтом. Це викликало параліч кінцівок. Саме хвороба не дала акторові з'явитися в спеціальному випуску телесеріалу "Друзі".

Найбільш відома роль Тайлера

Джеймса Майкла Тайлера як актора світ знає, зокрема, за роллю Гантера - баристи і менеджера кафе Central Perk в 10 сезонах серіалу "Друзі".

Кадр з серіалу "Друзі"

Спочатку його персонаж з'являвся без слів, але з часом глядачі дізнався про закоханість Гантера в Рейчел (Дженніфер Еністон).

Раніше MY.UA повідомляв про те, що актор Пітер Сколарі помер від раку.

Також ми писали, що дочка загиблої зірки» Форсажу " Пола Уокера вийшла заміж: до вівтаря вів Він Дизель.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом