5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Чоловікові на голову впали фекалії з літака, що пролітав повз
Чоловікові на голову впали фекалії з літака, що пролітав повз

Чоловікові на голову впали фекалії з літака, що пролітав повз

В середині липня поточного року в невеликому містечку Англії стався неприємний в прямому і переносному сенсі інцидент. На жителя міста Віндзор з неба впали людські екскременти.

Подробиці повідомляє BBC.

Одна можливість на мільярд

Завдяки розголосу на авіаційному форумі Королівського округу Віндзор і Мейденхед, про подію стало відомо громадськості лише в жовтні. Розповіла радниця Карен Девіс і повідала про деталі події.

Графство Беркшир, де на місцевого жителя з туалету в літаку впали людські фекалії

У графстві Беркшир, на заході від Лондона, в місті Віндзор одного дня в домашньому саду відпочивав місцевий житель. Але раптово його голову і весь навколишній сад зросили рідкі фекалії. Забруднений з ніг до голови чоловік зрозумів, що несподіваний "сюрприз" з'явився з борту літака, який в цей час летів на посадку в аеропорт Хітроу, що розташувався неподалік.

Часті випадки падіння екскрементів

За славами експерта з авіації Джуліана Брея, подібні випадки не є дуже рідкісними, хоч і в сучасному світі трапляються рідше, ніж раніше. Наприклад, на гостей під час святкування дня народження в штаті Пенсільванія посипалися такі опади. І взагалі, щороку повідомляють в середньому про 25 випадків.

Випадки, про які повідомляли "жертви" фекалій, що впали з пролітали в небі літаків

Вся справа в герметичності унітазу з накопичувальною ємністю, чого ніколи не може бути 100%. Людям не варто боятися, що на них з неба може впасти щось неприємне, адже це "один шанс на мільярд".

Жителю, постраждалому від фекалій, рекомендують вимагати компенсації за шкоду, але той відмовився. І навіть не коментує те, що трапилося. Авіакомпанія, якій належить літак, визнала інцидент, хоч на початку заперечувала, що їх транспортний повітряний засіб знаходився тоді в повітрі.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що іспанського футболіста вбило струмом: заряджав телефон у ванній кімнаті.

Також ми писали, що масштабна повінь в Іспанії: машини плавають, будинки затоплені, людей довелося евакуювати.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом