Оля Полякова заявила про відхід зі сцени: "Королеви ночі" більше не буде
Оля Полякова заявила про відхід зі сцени: "Королеви ночі" більше не буде

Оля Полякова заявила про відхід зі сцени: "Королеви ночі" більше не буде

Відома українська співачка Оля Полякова вирішила закінчити гастролювання зі своїм грандіозним шоу "Королева ночі", яке вже три роки радує фанатів артистки своєю видовищністю і масштабом.

Про це Полякова нагадала на особистій сторінці в Instagram.

Минаюча феєрична епоха

Найперший концерт нового шоу "Королева ночі" Оля Полякова представила публіці у "Палаці спорту" 26 жовтня 2018 року. Рівно через три роки артистка вирішила влаштувати прощальний виступ, який багато шанувальників не без пафосу називають "минаєчою епохою".

За ці роки артистка, заручившись підтримкою і допомогою чисельної команди помічників, співала і танцювала на безлічі сцен по всій Україні. Публіка була в захваті від побаченого, глядачі захоплювалися ретельним підходом Полякової до режисури всього заходу.

Оля Полякова дасть фінальний концерт "Королева ночі" в Києві

Завдяки народній любові співачка навіть змогла встановити рекорд за кількістю присутніх на одному з концертів на стадіоні "Арена Львів". Тоді подивитися "Королеву ночі" прийшло 35 тисяч людей. Погодьтеся, не кожен артист в Україні може похвалитися подібними цифрами.

Анонс Олі Полякової в Instagram

Щоб підтримати інтерес публіки до виступу і замотивувати купити квиток, Полякова в соціальній мережі згадала про те, що концерт стане завершальним. Вона написала зворушливий пост, що викликав різноманіття емоцій у коментаторів.

Перший концерт шоу "Королева ночі" відбувся три роки тому

"Минуло три роки, позаду сотні концертів, дороги, готелі, втома, але нескінченна радість від зустрічі з нашим глядачем. Тисячі і тисячі людей чекали нас в різних куточках країни, чекали нас закордоном і наші з вами зустрічі незабутні!! Вони і є наше життя!", - такими спогадами поділилася Полякова.

Підписники зустріли новину з сумом, адже багато хто пам'ятає шоу "Королева ночі" як одне з найяскравіших подій в житті.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Катерина Кухар ошелешила новиною про свою вагітність в ефірі "Танців з зірками".

Також ми писали, що 35-річна Ірина Сопонару в одній нижній білизні подякувала фанатам за привітання з днем народження.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом