Організатори розповіли, яким буде цьогорічний Різдвяний ярмарок у Чернівцях
Організатори розповіли, яким буде цьогорічний Різдвяний ярмарок у Чернівцях

Організатори розповіли, яким буде цьогорічний Різдвяний ярмарок у Чернівцях

Сьогодні, 26 жовтня 2021 року, в приміщенні Чернівецької міської ради відбулася пресконференція щодо організації щорічного Різдвяного ярмарку на Соборній площі.

- Ми традиційно зимові ярмарки називаємо містечками, адже ми виходимо за межі просто ярмарку. Ми розбудовуємо дійсно містечко, де можна з родиною, з сім'єю, з друзями, з гостями міста прийти і отримати максимально широкий вид послуг, розваг та емоцій, - зазначив організатор Різдвяного ярмарку в Чернівцях Тарас Ковальчук.

З його слів, організатори заходів співпрацюватимуть з мобільними операторами для того, щоб визначити ефективність роботи містечок, адже це локальні туристичні якорі, які дають можливість запрошувати гостей міста, туристів приїхати у місто та наповнювати міський бюджет за рахунок туристичних послуг.

- Якщо говорити про подієве наповнення, то ми весь період ділимо на вікенди і працюємо вікендовим методом. Ми говоримо про те, що кожен вікенд тематично присвячений якимось подіям. Це може бути Різдво, Новий рік, а може бути, якщо це не свята, різноманітні події. П'ятниця - це традиційно завершення робочого тижня, тож робимо більше молодіжний формат з якимись вечірками. Субота - це більше про гастрономію. В Суботу традиційно проходять різноманітні фестивалі гарячих напоїв, м'яса, різноманітні зимові атракції пряників, прикрас. Неділя - це традиційно сімейний день. Як показав досвід, гарно працює дитяче караоке, коли всі приходять з дітьми, мають можливість поспівати ті самі колядки, - розповів Тарас Ковальчук.

Організатори також обіцяють цікаві спортивні турніри. Крім того, цьогоріч розмежують відпочинкову зону для дітей, гастрономію та атракції біля новорічної ялинки.

Відео Артема КОЗМЕНКА

Источник материала
Поделиться сюжетом