"Мандруй Україною з Дмитром Комаровим": стала відома дата прем'єри другого сезону
"Мандруй Україною з Дмитром Комаровим": стала відома дата прем'єри другого сезону

"Мандруй Україною з Дмитром Комаровим": стала відома дата прем'єри другого сезону

Новий сезон стартує вже у листопаді.

Вже 7 листопада о 17:30 на глядачів телеканалу 1+1 чекає прем’єра другого сезону авторського проєкту "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим".

У продовженні тревелшоу телеведучий покаже нові місця для подорожей на мапі рідної країни.

Як зізнається Дмитро Комаров, у своєму проєкті він покаже глядачам ті місця, які із задоволенням відвідує сам. І цього разу зосередиться не лише на локаціях, а на унікальних заняттях, які можна спробувати лише в Україні. Так, телеведучий розповів, як вперше в житті випробував екстремальний стрибок зі 100-метрової висоти на урбаністичній локації.

пресслужба каналу "1+1"

"Відкриватимемо нові види туризму. Звісно, не обійдеться і без екстриму. Наприклад, у Запоріжжі я стрибав із труби теплоелектростанції на мотузці. Це роуп-джампінг. Дуже азартно, адреналін – на місяць наперед. Підіймаєшся на трубу понад сто метрів і звідти стрибаєш. Потім кілька секунд вільного падіння і мотузка плавно тебе фіксує. Це теж абсолютно новий вид туризму – екстремальний", - привідкрив завісу нового сезону Дмитро Комаров.

пресслужба каналу "1+1"

У нових випусках глядачі побачать відпочинок на будь-який смак і гаманець - від рівня класу люкс до бюджетних подорожей, а географія маршрутів Дмитра Комарова буде охоплювати і гори, і морське узбережжя. Телеведучий дізнається, чи дійсно карпатські мольфари володіють неймовірною магічною силою, покаже, як подорожувати потягом в стилі "Східного Експресу", побуває на святі Івана Купала високо в горах та зустріне цей день за традиціями, яким сотні років, і які неможливо побачити в інших українських містах.

пресслужба каналу "1+1"

Головна мета проєкту  - розвиток туристичного потенціалу України.

Куди саме цього разу привела подорож найвідомішого українського телеведучого-мандрівника дізнавайтеся вже з наступного тижня. Не пропустіть прем’єру другого сезону "Мандруй  Україною з Дмитром Комаровим" вже 7 листопада о 17:30 на 1+1.

Источник материала
Поделиться сюжетом