Джамала розповіла, чому без пояснень залишила чоловіка, з яким була 11 років
Джамала розповіла, чому без пояснень залишила чоловіка, з яким була 11 років

Джамала розповіла, чому без пояснень залишила чоловіка, з яким була 11 років

Джамала прийшла в гості на ранкове шоу телеканалу "Україна" і прокоментувала ситуацію з розірванням контракту з Ігорем Тарнопольським – продюсером, який допомагав співачці розкручуватися протягом 11 років.

Про це повідомляє видання "Знай".

Дивна ситуація з відео співачки на YouTube

Через 3 місяці після того, як переможниця "Євробачення-2016", українська співачка Джамала розірвала контракт з продюсером Ігорем Тарнопольським, з її YouTube-каналу пропали відео та кліпи. Про це вона розповіла в історії Instagram 1 вересня. Досі контент на каналі артистки не з'явився. Хоча колишній продюсер заявляв, що не має ніякого відношення до проблеми, а причиною зникнення називав обмеження прав доступу і верифікації.

Співачка Джамала та її колишній продюсер Ігор Тернопільський

На тлі цієї дивної події скандал зі зміною продюсера і команди став більш резонансним. Сам Тернопільський звинувачував Джамалу в тому, що та не пояснила причину свого відходу і відмовляється безпосередньо з ним контактувати.

"Маніпуляція і шантаж в публічній сфері - це непрофесійно, оскільки всі сторони знають, які є варіанти вирішення ситуації, в якій ми всі опинилися", - висловився директор "Enjoy Records".

Коментар Джамали на телеканалі "Україна"

Коли співачку попросили прокоментувати подію, вона відповіла, що рішення про зміну продюсера прийшло дуже легко і вона швидко погодилася з власними доводами. Тепер у артистки нова команда, з якою працюється дуже комфортно.

Не всім фанатам Джамали сподобалася ідея змінити продюсера і всю команду, її стали хейтити

Ще жінка хвилюється, що через погану епідеміологічну ситуацію можуть знову скасувати концерти, але навіть на цей випадок вона має, чим здивувати своїх шанувальників. До речі, фанати негативно сприйняли новину про розірвання контракту і своє невдоволення в досить грубій формі висловлювали в соціальній мережі Instagram на особистій сторінці Джамали.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що вилізла на нього зверху: Дмитро Гордон показав, як розважається з дружиною.

Також ми писали, що 16-річна Маша Полякова оголилася після операції: "Неідеальне тіло".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом