У Сумах застрелили активіста "Правого сектора" Олександра Іваніну на очах у дружини
У Сумах застрелили активіста "Правого сектора" Олександра Іваніну на очах у дружини

У Сумах застрелили активіста "Правого сектора" Олександра Іваніну на очах у дружини

У місті Суми ввечері 27 жовтня вбили представника обласної організації "Правий сектор" Олександра Іваніну. Його колеги пов'язують напад з націоналістичною та антикримінальною діяльністю чоловіка.

Подробиці пише "Суспільне".

Застрелили на очах у дружини

Як розповів Сергій Супрун, керівник обласної організації "Правий сектор", приблизно о 9 вечора 27 жовтня Олександр разом з дружиною Інною під'їхали до будинку, де проживають. Подружжя вийшло з машини, Олександр Іваніна став діставати речі з багажника.

У Сумах вбили активіста "Правого сектора" Олександра Іваніну

Недалеко на лавочці, в тіні дерев, сидів незнайомий чоловік. Побачивши активіста, відкрив по ньому стрілянину. Попередньо було випущено 10 куль. Момент вбивства і загибелі чоловіка бачила дружина Інна. Після злочину невідомий зник.

Вбивство на ґрунті політичних розбіжностей

Поки поліцейські не дають коментарів з приводу того, хто стріляв в Олександра Іваніну і який мотив вбивці. Але його колеги з "Правого сектора" впевнені, що його замовили політичні опоненти, адже Олександр вів досить різку і гучну діяльність, спрямовану на викорінення криміналу в Сумах.

Зокрема, того дня, 27 жовтня, виступав на сесії міської ради і критикував рішення виконавчого комітету підняти вартість проїзду в громадському транспорті.

"Правий сектор" переконаний, що саме націоналістична діяльність Іванини стала причиною вбивства. А замовників слід шукати серед любителів "русского мира", - таке повідомлення опублікували на сторінці організації в соціальній мережі Facebook.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що історія зі зникненням Світлани Світличної обернулася загибеллю людини.

Також ми писали, що українці прокинулися від сильного землетрусу.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом