Ведуча українського телеканалу FashionTV засвітилася на оргії в Дубаї
Ведуча українського телеканалу FashionTV засвітилася на оргії в Дубаї

Ведуча українського телеканалу FashionTV засвітилася на оргії в Дубаї

У популярному серед глядачів шоу "Фешнреаліті", яке транслюється на телеканалі FASHIONTV UA, брала участь ведуча, яку спіймали на секс-скандалі.

Подробиці - на YouTube-каналі FashionTV Ukraine.

Ескортниця в проекті

У шоу "Фешнреаліті" беруть участь відомі блогери, ведучі, переможниці конкурсів краси, світські діви. Це трендовий проект, який дивляться мільйони глядачів. Але на зйомках розгорівся скандал: стало відомо, що одна з головних героїнь, ведуча каналу FASHIONTV UA, по якому транслюється шоу, має сумнівну репутацію.

Іншим дівчатам було оголошено, що серед них є учасниця, яка була присутня на закритих вечірках в Дубай. Також саме вона стояла голяка на балконі готелю серед багатьох оголених панянок, яких в цей час фотографували. Це дізналися завдяки татуюванню на середньому пальці у вигляді єдинорога, яке видно на знімках, що оскандалилися.

Дівчину публічно розкрили і вигнали з проекту

Після того, як була розказана передісторія, що сильно била по репутації учасниці шоу, ведучий розкрив ім'я дівчини. Нею виявилася Ліка Лев. Для підтвердження інформації суперницям Ліки відправили на телефони фотографію інтимного характеру, яка не залишала сумнівів в тому, що відбувається. За дівчатами залишалося обговорення і прийняття рішення: залишити Ліку на проекті або ж вигнати.

Телеведуча Ліка Лев брала участь у зйомках на балконі в Дубай

За нею було виправдувальне слово, але пояснення того, що сталося, не справили враження на дам. Вони вирішили, що головне для кожної учасниці "ФешнРеаліті" і будь–якої дівчини в цілому - її репутація, тоді як у Ліки Лев вона зіпсована. Знайомство з організатором вечірок Віталієм Гречиним не пішло ведучій телеканалу на користь, адже тепер про її причетність до скандалу в Дубай знає вся країна.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що тайванська порностудія зняла фільм для дорослих по "Грі в кальмара".

Також ми писали, "Подвійний рай": Тіна Кароль в еротичному образі найманої вбивці Микити представила новий кліп.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом