5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Екскапітана футбольної збірної України Тимощука звинуватили в контрабанді ікон в РФ на €10 млн
Екскапітана футбольної збірної України Тимощука звинуватили в контрабанді ікон в РФ на €10 млн

Екскапітана футбольної збірної України Тимощука звинуватили в контрабанді ікон в РФ на €10 млн

Надія Навроцька, колишня дружина екс-гравця збірної України з футболу Анатолія Тимощука, ошелешила одкровенням про контрабанду, яку чоловік провіз на територію Росії.

Про це жінка говорить в інтерв'ю для FanDay.

Не мав права забирати з України

За словами Надії, її колишній чоловік вивіз з України велику колекцію дорогих ікон, які належали його родині. Хоч вони є власністю Тимощука, також вважаються культурним надбанням України, тому не можуть залишати країну. Екс-футболіст контрабандою переправив ікони через кордон і тримає зараз у підвалі власного будинку в Росії.

Екс-футболіста Анатолія Тимощука звинуватили в контрабанді колекції ікон

За вартістю колекція оцінюється приблизно в 10 мільйонів євро. Щоб провернути нелегальне перевезення, спортсмену довелося використовувати зв'язки і гроші. "В Україні, якщо є "бабки" і "рєшали" за спиною, то можна все – і кордон відкрити на мільйони, і вивезти все, що хочеш. У нас правила і закони тільки для простих людей", - уточнила Надія Навроцька.

Зв'язки з "ДНР"

Не тільки цим зізнанням здивувала колишня дружина. За її словами, у Тимощука були якісь домовленості з самопроголошеною "ДНР". "У перші роки війни Тимощук отримав навіть якусь грамоту від керівництва "ДНР". Тому з Донецька теж може вивозити, що хоче", - подробиць цього зв'язку Надія не знає.

Колишня дружина Надія Навроцька розповіла, що гравець збірної України перевіз до Росії велику колекцію ікон вартість 10 мільйонів євро

Але жінка впевнена, що екс-чоловік не планує повертатися з Росії в Україну. Адже у нього там і кар'єра тренера (в пітерському "Зеніті"), і нова сім'я (дружина Анастасія Климова і двоє дітей), і ціла колекція ікон на 10 мільйонів євро.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що відомий хокеїст загинув після падіння з 25-го поверху.

Також ми писали, що у кращого футболіста Динамо народився син: фото новонародженого.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом