Екс-лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша призначили радником головнокомандувача ЗСУ
Екс-лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша призначили радником головнокомандувача ЗСУ

Екс-лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша призначили радником головнокомандувача ЗСУ

Дмитро Ярош, відомий як колишній лідер військово-політичного руху "Правого сектора", офіційно став радником головнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного.

Про це Ярош написав на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Подяка за довіру

Ярош розповів про призначення, написавши невеликий пост у Facebook і подякувавши Валерія Залужному за довіру. Також опублікував посвідчення радника, що доводить нову посаду, і фотографію з головнокомандувачем ЗСУ в обнімку.

У коментарях до посту Дмитра Яроша вітають з призначенням і бажають активної, ефективної роботи. Також висловлюють сподівання, що зі "зміною командування щось тепер зрушиться з мертвого місця".

Дмитро Ярош призначений радником Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного

Уточнимо, що Валерій Залужний сам став головнокомандувачем Збройних Сил тільки в липні 2021 року, коли з посади звільнили Руслана Хомчака. Що цікаво, ще раніше Ярош не виключав, що "Правий сектор" може працювати під егідою Міністерства оборони, але повинен підкорятися на інших умовах, ніж структурні підрозділи.

Кар'єрний шлях Дмитра Яроша

З "Правого сектору" Ярош вийшов наприкінці 2015, після чого став ініціатором створення нового громадсько-політичного руху "Державницька ініціатива Яроша" (ДІЯ). Зараз він також командує так званою "Українською добровольчою армією" (УДА), яка сформувалася з однодумців Дмитра Яроша після його відходу з руху.

Дмитра Яроша вітають з новою посадою і бажають ефективної роботи

Має досвід народного депутатства VIII скликання від партії "Правий сектор", а також балотувався до Верховної Ради IX скликання від ВО "Свобода", але не пройшов.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що віце-прем'єр Олег Уруський пішов у відставку: хто замінить на посаді?

Також ми писали, що віце-прем'єр Олексій Резніков подав у відставку: що про нього відомо.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом