У Білій Церкві п'яний поліцейський влаштував смертельну ДТП
У Білій Церкві п'яний поліцейський влаштував смертельну ДТП

У Білій Церкві п'яний поліцейський влаштував смертельну ДТП

У місті Біла Церква вночі 28 жовтня сталася смертельна ДТП за участю співробітника патрульної поліції. Він не впорався з керуванням автомобіля і врізався в електроопору.

Подробиці аварії повідомляє Теруправління Державного бюро розслідувань.  

Сів за кермо в нетверезому вигляді

Повідомляється, що подія трапилася 28 жовтня, але деталі стали відомі лише через тиждень. На Олександрійському бульварі автомобіль марки FORD SCORPIO з'їхав з проїжджої частини, вилетів на тротуар і врізався в електроопору на великій швидкості.

За кермом перебував патрульний, який того вечора (був його вихідний) відпочивав зі знайомим, 19-річним хлопцем. Вона були в стані алкогольного сп'яніння. Поліцейський вирішив відвести друга додому, але під час водіння перевищив швидкість і не впорався з керуванням. На жаль, на шляху машини опинився бетонний стовп, від удару з яким половину автомобіля розбило вщент.

Покарання винуватцю

Руйнівний удар припав на бік пасажира. Хлопець отримав дуже серйозні травми, його госпіталізували в місцеву лікарню. Незабаром по прибутті він помер. Про стан водія джерело не повідомляє. Але відкрито кримінальну справу, вести яку буде Київська обласна прокуратура.

Смертельна аварія в Білій Церкві. За кермом сидів п'яний патрульний

Винуватцю інкримінують ч.3 ст. 286-1 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху та експлуатація транспорту в стані сп'яніння, що спричинило смерть потерпілого). За це патрульному загрожує позбавлення волі до 10 років і заборона водити автомобіль такий же термін.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що з 1 листопада в Україні набули чинності нові ПДР: що варто знати водіям?

Також ми писали, що 31 жовтня в Україні відзначають День автомобіліста: найкращі привітання.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом