Чоловік сховався від рою бджіл в озері, але там його з'їли піраньї
Чоловік сховався від рою бджіл в озері, але там його з'їли піраньї

Чоловік сховався від рою бджіл в озері, але там його з'їли піраньї

30-річного бразильця з'їли піраньї в озері, де він ховався від рою бджіл, які його переслідували.

Про це повідомляє ВВС.

Що сталося?

Інцидент стався в штаті Мінас-Жерайс (Бразилія). 30-річний чоловік з друзями  разом ловили рибу біля озера недалеко від ферми. Раптово на місці з'явився рій бджіл. Чоловіки злякалися навали комах і вирішили сховатися від них в озері.

Всі троє стрибнули у воду. Двоє чоловіків попливли далі, проте останній різко почав тонути. На жаль, друзі не змогли йому допомогти.

Тіло дістали рятувальники

Чоловіки зателефонували рятувальникам. Ті швидко прибули на місце події і почали пошукову операцію. Перед тим, як зануритися у воду, фахівці опитали місцевих про небезпеку в озері. Виявилося, що у водоймі живе багато піраній.

Піраньї загризли чоловіка

Труп загиблого дістали з води. Його виявили у чотирьох метрах від берега. На суші рятувальники побачили, що тіло сильно понівечене – його погризли піраньї. Риби з'їли праву частину обличчя чоловіка, а також м'язи з інших частин тіла.

Поки невідомо, від чого саме помер чоловік: від укусів або утоплення.  Точну причину смерті встановлять експерти. Зараз тіло загиблого віддали близьким.

Небезпека піраній

Піранья - це невелика м'ясоїдна риба з безліччю гострих зубів. Нижня щелепа зазвичай висунута трохи вперед. Ці риби вважають за краще жити зграями. Піраньї водяться в Південній півкулі, проте у 2009-му році цих риб виявили в р. Девон, що на південному заході Англії.

Піраньї загризли чоловіка

В основному напади піраній на людей не закінчуються летальним результатом. Однак відомі моторошні прецеденти. Наприклад, в 2013-му році зграя піраній атакувала групу аргентинців і відгризла їм фаланги пальців. Також припускають, що в 2015-му році піраньї до смерті загризли 6-річну дівчинку в Бразилії.

Нагадаємо, що акула напала на 12-річну дівчинку, з'явилися жахливі фото.

Читайте також, що в Україні собак почали конфісковувати за напади на людей.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом