6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Вона таємно зруйнувала моє життя": Брітні Спірс накинулася на матір
"Вона таємно зруйнувала моє життя": Брітні Спірс накинулася на матір

"Вона таємно зруйнувала моє життя": Брітні Спірс накинулася на матір

Брітні Спірс, американська співачка, вважає свою маму відповідальною за 13 років життя під опікунством Джеймі Спірса. Нібито саме Лінн подала батькові ідею таким чином допомогти дочці впоратися з проблемами.

Подробиці пише видання Page Six.

Мовчазна усміхнена жінка

Джерело посилається на вже віддалену публікацію Брітні Спірс на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Там артистка виклала фотографію з наступним текстом: "Найнебезпечніша тварина в світі - це мовчазна усміхнена жінка".

Брітні Спірс звинуватила маму в мовчазній бездіяльності в питанні опікунстві


Далі під постом Брітні розгорнуто пояснила, кому присвячує ці слова і що вони означають. Виявляється, таємним мучителем в житті співачки була мама - Лінн Спірс. Вона не просто ніяк не втручалася в питання опікунства батька, не ставала на захист дочки і не забороняла Джеймі діяти у власних інтересах, а навпаки, сама подала йому ідею призначити над Брітні нагляд.

"Ви точно знаєте, що зробили. Мій батько недостатньо розумний, щоб навіть задуматися про опікунство. Він хоч і став моїм опікуном 13 років тому, але люди не знають, що це моя мати подала йому таку ідею! Вона потай зруйнувала моє життя", - уточнила артистка.

Радість вільного життя

Брітні Спірс в Instagram розповіла, що мама стала ініціатором ідеї про опікунство

Незважаючи на звинувачення в бік матері, просочені негативом, образою і злістю, в кінці свого звернення Брітні Спірс написала, що зараз відчуває себе щасливо і вільно, і планує далі насолоджуватися життям, вже без нависання над нею батька. Цьому посприяє наречений Сем Асгарі, з яким дівчина нещодавно побралася, і, можливо, відновлена творча діяльність.

Нагадаємо, останнє судове засідання у справі про скасування опікунства над співачкою призначено на листопад. Тоді будуть прийняті рішення по всіх нюансах і поставлена крапка в тривалій історії.

 Раніше портал MY.UA повідомляв, що Андрій Данилко одружується на своїй "мамі"? У мережу потрапили пікантні фото.

Також ми писали, що Олена Філонова поховала близьку подругу і зняла це на камеру.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом