Юлія Тимошенко постала у Верховній Раді в образі медсестри
Юлія Тимошенко постала у Верховній Раді в образі медсестри

Юлія Тимошенко постала у Верховній Раді в образі медсестри

Лідер "Батьківщини" нардеп Юлія Тимошенко часто фігурує в повідомленнях ЗМІ через зміни у своїй зовнішності.

Парламентарій кожен день дивує своїм унікальним стилем, приміряє елегантні вбрання, що підкреслюють стрункість її фігури. Однак новий образ політика не був вдалим, про що свідчить її фото в Instagram.

Свіжа публікація Юлії Тимошенко

В особистому мікроблозі соцмережі Instagram українська парламентарій розмістила новий знімок, зроблений в приміщенні уряду.

На фотографії на 60-річній Юлії Тимошенко надіта чорна водолазка, чорні штани, а зверху образ доповнений ще й білим класичним пальто. Такий наряд нардепа навів на асоціацію з медсестрою. До того ж, у підписі політик підтримала цей підтекст:

"З недавніх пір в цьому шанованому суспільстві так часто доводиться апелювати до здорового глузду, що іноді ловиш себе на думці - людей в білих халатах тут точно не вистачає..." – написала Тимошенко.

Що стосується зачіски політика, то фірмову косу вона змінила гладким хвостом, начесав область верхівки, а також не забула про легкий макіяж і трендові окуляри.

Коментарі користувачів

Частина коментарів до публікації Тимошенко

"Ви найкраща", "А вам йде", "Королева", "Але на вас біла сукня, тому у Вас є сила самостійно впоратися з таким суспільством", - прокоментували пост користувачі.

Нагадаємо, що Дмитро Гордон назвав наступного президента після Володимира Зеленського.

Також раніше портал MY.UA повідомляв, що Рада схвалила "бюджет бідності" Шмигаля: зарплати "заморозять" , а боргів буде багато.

Чщоб не пропустити найцікавіші новини-читайте нас у Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом