У Софії Ротару запідозрили хворобу Паркінсона
У Софії Ротару запідозрили хворобу Паркінсона

У Софії Ротару запідозрили хворобу Паркінсона

Національна легенда України, 74-річна артистка Софія Ротару, не на жарт занепокоїла фанатів своїм станом здоров’я.

На фан-акаунті Софії Ротару у мережі Instagram з’явилося свіже відео з виступу співачки на корпоративі в Берліні, передають Вести

Що занепокоїло фанатів у виступі Софії Ротару

Співачка останнім часом дає дуже мало концертів, а виступає в основному на приватних корпоративах. Недавно артистка співала на одному з таких свят у Берліні. На відео шанувальники Софії Ротару відразу помітили, що у неї дуже трусилися руки під час виступу.

Це не на жарт занепокоїло всіх. Відразу здавалаося, що рука з мікрофоном труситься в такт музиці, але, якщо уважно придивитися, то видно, що вона труситься постійно і незалежно від музики.

Стривожені фанати висунули свої версії

Звичайно, Софія Михайлівна у мережі отримала багато компліментів. 

«Непревзойденная, необыкновеная!», «Очаровательная женщина 😍», «Женщина легенда», «Отлично смотрится! Была бы возможность - тоже бы заплатила за концерт С. М Ротару! Великая артистка!», — пишуть фанати в Instagram (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів).

Коментарі на фан-акаунті Софії Ротару

А от інші підкреслили саме момент із тим, що в артистки трусяться руки. «Руки дрожат. Она чем-то больна», «Паркинсон у Ротару, не иначе», — пишуть інші.

Нагадаємо, що хвороба Паркінсона — це прогресуюче захворювання головного мозку, яке часто супроводжується психічними розладами. По-іншому його так і називають тремтливий параліч. Хвороба притаманна саме людям у літах. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що не по роках свіжа Софія Ротару показала дорослих онуків.

Також портал MY.UA писав, що Володимир Зеленський нагородив Софію Ротару після обіймів із забороненим СБУ Філіпом Кіркоровим.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом