12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Нова гонка Forza Horizon 5: у чому її перевага над минулою версією
Нова гонка Forza Horizon 5: у чому її перевага над минулою версією

Нова гонка Forza Horizon 5: у чому її перевага над минулою версією

Playground Games представила нову гоночну відеогру Forza Horizon 5, попередню частину якої заслужено відносять до найбільш вдалих представників подібного роду ігор станом на сьогоднішній день.

У чому схожість нової Forza Horizon 5 і її "попередниці", а також, чим вони відрізняються, проаналізував експерт видання "Чемпіонат".

Подібності Forza Horizon 5 з четвертою частиною гонки

Сам початок гри, як і в минулій серії, вийшов дуже помпезним, з прогоном по деяким найкрасивішим куточкам світу, стрибками по горах і гонкою з літаками. Після цього користувач отримує можливість вибрати одну із запропонованих крутих машин.

Forza Horizon 5 багато в чому схожа на четверту частину гри

В суті гри істотно нічого не змінилося: після відкриття карти гравець вибирає цікаву сюжетну або побічну дорогу, приїжджає, катається, перемагає або програє.

Згідно з сюжетом гри, який загальний для обох версій, герой потрапляє на територію певної країни, щоб стати учасником фестивалю Horizon.

Відмінні характеристики Forza Horizon 5

Як і в минулій версії, в грі доступні не тільки змагання, але також і пошук раритетних авто або збір всього автопарку, проте в новій версії можна скористатися спеціальним зонами, проїжджаючи які гравцеві доведеться дотримуватися ряду обов'язкових умов: певний проміжок дрифтувати, промчати повз поліцейські камери на "максималках" і т.д.

Творці гри додали нові "фішки"

Відмінності є також в режимах, зокрема, мова йде про тривалість заїздів і вибір класу авто. Що стосується технічної частини, то гра має два режими: продуктивності і якості.

Говорячи про сам ігровий процес, експерт зазначає, що спектр відчуттів від їзди в новій версії став набагато кращим і багатшим. Кожна машина з близько 500 володіє своїм характером і манерою поведінки на дорозі.

Швидкість в Forza Horizon 5 також відчувається просто фантастично. 

Раніше на MY.UA: як заробляти в Facebook: у компанії оголосили про запуск нового сервісу.

Також портал MY.UA писав, що Apple впровадить функцію автоматичного визначення ДТП.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом