Від коронавірусу помер один із засновників Партії регіонів Юхим Звягільський
Від коронавірусу помер один із засновників Партії регіонів Юхим Звягільський

Від коронавірусу помер один із засновників Партії регіонів Юхим Звягільський

Політик потрапив до реанімації 5 днів тому
Фото: suspilne.media

Звягільський був депутатом 8 скликань та одним із засновників Партії регіонів

Колишній народний депутат, політик та виконувач обов'язків прем'єр-міністра України у 1993-1994 роках Юхим Звягільський помер від ускладнень коронавірусу. Йому було 88 років. Про це у Facebook повідомила його адвокатка Тетяна Зелькіна.

«Сьогодні не стало дуже близької мені людини. Юхим Леонідович Звягільський був для мене не просто клієнтом. Він був старшим другом. Він був людиною, яка завжди по-батьківськи розмовляла зі мною до душі. Який завжди щиро цікавився, що відбувається в моєму житті. Якого було цікаво слухати годинами, тому що він прожив дуже насичене життя. Він був глибоким та мудрим. Він створив багато та багатьох.

Він був людиною широкої душі. Неодноразово траплялися випадки, коли він допомагав людям, яких не знав. Які досі не знають, що вони можуть жити повноцінним життям, бо йому було не все одно. Тому що він сплачував протези, операції. Він був людиною, яка зачаровувала всіх, хто знав його особисто, а не його образ із телевізора», – написала Тетяна Зелькіна.

Вона також зауважила, що Звягільський потрапив до реанімації 5 днів тому, ситуація була критична.

Юхим Звягільський був депутатом 8 скликань та одним із засновників Партії регіонів.

З листопада 1994 року по березень 1997 року проживав у Ізраїлі, ховаючись від слідства за підозрою у зловживанні службовим становищем.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны