Разумков об'єднається з Аваковим? Колишній спікер Ради зробив заяву
Разумков об'єднається з Аваковим? Колишній спікер Ради зробив заяву

Разумков об'єднається з Аваковим? Колишній спікер Ради зробив заяву

Після взаємного обміну люб'язностями між колишнім спікером Верховної Ради Дмитром Разумковим і ексміністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, є ймовірність, що вони створять альянс.

Свої плани з цього приводу Разумков висловив у ефірі каналу "Наш".

Чи буде об'єднання двох політиків

За політичною ідеологією Дмитро Разумков вважає себе помірним консерватором, а також упевнений, що "Україні потрібен розумний центризм" і люди, які можуть запропонувати країні подібний політичний курс.

"Це буде центризм, саме він сьогодні може об'єднати державу. Що стосується ідеології - помірний консерватизм або розумний консерватизм", - уточнив ексспікер Верховної Ради.

Дмитро Разумков може об'єднається з Арсеном Аваковим

В цей же час колишній глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков в ефірі телеканалу "Україна 24" затвердив, що має намір створити політичний альянс, адже приватні проекти вже не приносять країні необхідного результату. Хоч політик вважає себе центристом, але не визнає крайні точки зору. А з приводу Дмитра Разумкова вважає, що його лівоцентричні переконання досить прогресивні, бажає йому здоров'я і подальших хороших перспектив.

Відхід Дмитра Разумкова з посади

Після того як 7 жовтня Верховна Рада проголосувала за відсторонення Разумкова з посади спікера, він заявив, що планує створити депутатську групу, куди входитимуть члени різних партій. У тому числі - зі "Слуги народу", яка ініціювала його звільнення.

Арсен Аваков вважає Разумкова "перспективним і прогресивним" політиком

На цьому грунті об'єднання з Арсеном Аваковим не вважається неможливим, адже обидва мають схожі політичні переконання і хочуть працювати з міжфракційними людьми, а також поза парламентом.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Порошенко відповів, чи піде на президентські вибори 2024: "Моя мотивація".

Також ми писали, що Аваков зізнався, про що говорив із Зеленським перед відставкою: "На вас відповідальність".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом