Мати мільярдера Ілона Маска вбралася у вишиванку українського дизайнера
Мати мільярдера Ілона Маска вбралася у вишиванку українського дизайнера

Мати мільярдера Ілона Маска вбралася у вишиванку українського дизайнера

На початку листопада відбулася щорічна премія Fashion Trust Arabia, якою в Катарі нагороджують кращих дизайнерів зі Сходу. На ній була присутня Мей Маск, що одягла сукню українського дизайнера.

Про це повідомила авторка сукні Юлія Магдич на особистій сторінці в Instagram.

Мама Ілона маска підтримує українську моду  

У Доху 73-річна модель в минулому і дієтолог Мей Маск прилетіла для відвідування кількох модних подій. Одна з них – гала-вечір Fashion Trust Arabia Prize, де на червоній доріжці красувалося українське плаття.

Мей Маск одягла сукню-вишиванку українського дизайнера Юлії Магдич на червону доріжку Fashion Trust Arabia Prize

Жінка вибрала авторське вбрання дизайнера Юлії Магдич, прикрашене масивною вишивкою з синіх кольорів. Біле плаття з квітковим орнаментом Мей Маск доповнила яскравим, насиченим макіяжем, сіро-рожевою сумкою від Dior і великими золотистими сережками.

Як вона виглядала на Fashion Trust Arabia, показала сама Юлія Магдич на своїй сторінці в соціальній мережі, хвалячись тим, що сукня дісталася в такі далі. Зауважимо, середня ціна одного вбрання дизайнера варіюється в межах 20 тисяч гривень.

Інші екземпляри в гардеробі Мей Маск

Що цікаво, це не перший приклад, коли дієтолог вибирала одяг українського виробництва. Раніше жінку помічали одягненою в такі бренди як Bevza, Valery Kovalska, Ruslan Baginskiy, TTSWTRS, Darja Donezz. Що означає чималу популярність нашої моди і унікального стилю дизайнерів в світі.

Одяг Юлії Магдич носять як українські, так і голлівудські зірки

А Юлію Магдич взагалі знають багато зірок Голлівуду. Наприклад, гардероб Кетрін Зети Джонс і Патрісії Каас доповнений її роботами. Серед вітчизняних представників шоу-бізнесу її підтримують Джамала, Катерина Осадча, Маша Єфросиніна та багато інших.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що АВВА випустили перший альбом за 40 років.

Також ми писали, що дочка Анастасії Заворотнюк Анна виходить заміж: хто обранець красуні?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом