Знайшли лише окуляри: акула вбила туриста на очах у його сім'ї
Знайшли лише окуляри: акула вбила туриста на очах у його сім'ї

Знайшли лише окуляри: акула вбила туриста на очах у його сім'ї

57-річного британця Пола Міллачіпа вбила біла акула на очах у його дружини. Трагедія трапилася в Північному Фрімантлі (Західна Австралія). Рятувальники не змогли знайти тіло потерпілого.

Про це повідомляє видання Daily Мail.

Знайшли тільки окуляри

Минулої суботи вранці британець плавав у Порт-Біч. Припускають, що під час купання його схопила 4,5-метрова біла акула. Інцидент підтверджують кілька свідків.

Протягом двох днів рятувальники намагалися знайти чоловіка. Однак безуспішно - змогли знайти тільки пару окулярів для плавання. Пошуки призупинили в неділю вдень.

Дружина загиблого під час виступу в неділю заявила, що в той трагічний ранок її чоловік займався серфінгом – його улюбленою справою. Вона також додала, що Пол був чудовим чоловіком і прекрасним батьком для двох вже дорослих дітей.

Пол Міллачіп, якого вбила біла акула, з дружиною. Фото: dailymail.co.uk

Пані Міллачіп розповідає, що вони з чоловіком приходили на цей пляж кілька разів на тиждень. Спочатку бігали, а потім плавали. Вона додала, що загиблий був у хорошій спортивній формі і навіть перемагав у змаганнях. У день трагедії чоловік збирався проплисти 1 км, а його дружина тільки скупнулася, а після чекала на пляжі.

Акулу побачили підлітки

Чотири хлопчики-підлітки розповідають, що з берега у воді побачили величезну істоту, схожу на акулу. Вони не були впевнені, що це вона, однак хлопці вирішили попередити всіх плавців і серферів про небезпеку.

Також підлітки викликали на місце екстрені служби і повідомили про акулу відпочивальників на піску.

В Австралії закрили пляжі. Фото: dailymail.co.uk

До понеділка всі пляжі в районі події були закриті, оскільки припускали, що десь там ховається біла акула. Варто зазначити, що трагедія з Полом Міллачіпом трапилася відразу після того, як попередили про зростання числа нападів акул.

Нагадаємо, що акула напала на 12-річну дівчинку.

Читайте також, що на курорті в Червоному морі акула вистрибнула з води і відкусила туристу частину ноги.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом