Телеведуча Лідія Таран мало не загинула у палаючому автомобілі
Телеведуча Лідія Таран мало не загинула у палаючому автомобілі

Телеведуча Лідія Таран мало не загинула у палаючому автомобілі

Відома українська телевізійна ведуча Лідія Таран потрапила в автомобільну аварію, будучи пасажиром таксі, водій якого у зв'язку з поганою видимістю і через невстановлений знак аварійної зупинки, своєчасно не зміг помітити ДТП на дорозі.

Таксисту довелося згорнути на іншу смугу, де теж стояла машина і через сильний удар таксі, пасажиром якого була Лідія Таран, загорілося. Про своє самопочуття після інциденту телеведуча 8 листопада розповіла в ефірі ТСН.

Як почувається Лідія Таран після аварії?

За словами Лідії, вона вже встигла відійти після події, але все частіше замислюється про те, що якби двері авто були заблоковані і вона не вистрибнула з таксі на ходу і машину вчасно не встигли погасити і вона б вибухнула, то в такому випадку їй би не пощастило говорити про це з глядачами.

Такого роду роздуми, як зізналася телеведуча, її трохи турбують, проте своє загальне самопочуття вона називає абсолютно нормальним. Так, Лідія відбулася розбитим коліном, подряпаною рукою через стрибок на асфальт.

Звернення телеведучої до водіїв

Після аварії Лідія Таран звернулася до водіїв і попросила, щоб вони перевірили в своїх автомобілях наявність попереджувальних знаків, аптечок і вогнегасників.

Телеведуча рекомендувала всім водіям возити їх з собою, оскільки на дорозі вони відповідають не тільки за себе, але і за інших людей.

Скрін посту Таран в Facebook

"Це може врятувати життя! Прошу всіх - користуйтеся ременями безпеки", - написала Лідія на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що Дорофєєву екстрено госпіталізували в Єгипті перед виходом на сцену.

Також раніше портал MY.UA повідомляв, що Лариса Доліна зомліла на сцені, співачці викликали швидку допомогу.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом