2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Instagram оголосив про смерть глави соцмережі Адама Моссері: "Світла пам'ять"
Instagram оголосив про смерть глави соцмережі Адама Моссері: "Світла пам'ять"

Instagram оголосив про смерть глави соцмережі Адама Моссері: "Світла пам'ять"

Один з користувачів Instagram зробив так, щоб модератори заблокували сторінку глави цієї соціальної мережі Адама Моссері.

Аккаунт останнього був заблокований після опублікування користувачем в Інтернеті підробленого некролога, повідомляє Motherboard.

Як користувачеві вдалося перехитрити модераторів Instagram?

З метою блокування сторінки Моссері "жартівник" скористався меморіалізацією аккаунта померлого користувача і звернувся до модераторів з проханням заблокувати обліковий запис глави соцмережі.

Користувач Instagram домігся блокування сторінки глави соцмережі

Після такого блокування на сторінці розміщують напис "світла пам'ять" і на ній більше не доступно ні редагування, ні видалення, а стороннім користувачам не можна увійти в аккаунт навіть якщо вони знають пароль.

Меморіальними акаунти можуть стати після надання свідоцтва про смерть користувача. Деякий Syenrai повідомив Motherboard, що опублікувавши в мережі фейковий некролог і відправивши його в службу підтримки соціальної мережі, зміг домогтися блокування сторінки Моссері. Щоб підтвердити свої слова він показав виданню скріншоти листування. Прийнявши за реальний підроблений некролог, модератори зробили аккаунт глави Instagram меморіальним.

Як в Instagram прокоментували ситуацію?

В Instagram не стали заперечувати помилкове блокування сторінки Моссері. Представник соцмережі пояснив, що модератори перед меморіалізацією аккаунта зіставили фотографію, ПІБ і дату народження в некролозі і обліковому записі.

Адам Моссери

За його словами, в службі підтримки соцмережі можуть відновити доступ до помилково меморіалізованої сторінки, якщо користувач зможе підтвердити, що він - власник, і зараз сторінка Моссері в соцмережі вже розблокована.

Раніше на MY.UA: TikTok допоміг врятувати викрадену дівчину: як подати сигнал, що врятує життя?

Нагадаємо також, що Facebook заблокував українську патріотичну пісню.

Щоб не пропустити найцікавіші новини читайте нас вTelegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом