Колишня Позитива Анна Андрійчук розповіла про зради співака: "Відчувала себе на повному дні"
Колишня Позитива Анна Андрійчук розповіла про зради співака: "Відчувала себе на повному дні"

Колишня Позитива Анна Андрійчук розповіла про зради співака: "Відчувала себе на повному дні"

Колишня дружина співака Позитива (Олексія Завгороднього) Анна Андрійчук поділилася подробицями того, як вони розійшлися з виконавцем. 

Про це у дружній бесіді Аня зізналася Аліні Доротюк, ведучій на телеканалі Україна.

Анна Андрійчук зізналася, що вперше з Позитивом вони роз’їхалися ще понад два роки тому. Власне це і стало початком кінця. Вона розповіла, що рішення пожити окремо було спільним. Вони, мовляв, хотіли дати один одному трохи часу, щоб зрозуміти врешті-решт, хто є хто. 

Анна запевняє, що вони з Позитивом довго трималися, не розходилися остаточно й намагалися склеїти стосунки — їздили разом у відпустки, наприклад. «Не те, що я психонула, пішла і сказала йти всім до лазні, а я буду жити одна. Ні, звичайно».

Анна Андрійчук, колишня дружина Позитива, на телеканалі Україна

Анна говорить, що їй було боляче. Розлучення з Олексієм стало для неї переломним моментом. Вона зізналася, що почувала себе на повному дні, коли вповні сприйняла ситуацію і зрозміла, що це кінець стосунків. 

Хто прийняв рішення про розставання

Анна Андрійчук сказала, що вона була ініціаторкою розставання. «Нууу, мабуть, так. Я була першою», — сказала вона в розмові.  

Свіже фото Ані Андрійчук в Instagram

Зради Позитива: роман із Юлією Сахневич

Тоді в мережі ходили різні чутки, мовляв, причиною розлучення Олексія і Анни стали його численні зради. На той момент йому приписували роман із танцівницею Юлією Сахневич. Коментуючи це, колишня дружина Позитива говорить, що довкола публічних людей завжди багато розмов і чуток. Однак не всім із них треба вірити. «Я б не вірила», — резюмувала вона.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що співачка Slavia звинуватила Олю Цибульську в піарі на її розлученні з Дзідзьо.

Також портал MY.UA писав, що Анджеліна Джолі натякнула на справжню причину розлучення з Бредом Піттом.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом