12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Довгоочікувана гра PUBG вже вийшла для Android та iOS
Довгоочікувана гра PUBG вже вийшла для Android та iOS

Довгоочікувана гра PUBG вже вийшла для Android та iOS

Сьогодні, 11 листопада, довгоочікуваний день для багатьох геймерів. Гра PUBG: New State південнокорейської компанії Krafton вийшла для Android і iOS і вже доступна для скачування в Google Play і App Store.

Про це повідомляє видання Ixbt.com.

Творці гри називають новий PUBG однією з найбільш "реалістичних і технологічно просунутих" ігор для мобільних пристроїв сьогодні.

Для кого доступний новий PUBG?

Для того, щоб встановити PUBG: New State користувачі Android повинні володіти пристроєм версії 6 або новіше і мати від 2 ГБ ОЗУ. У свою чергу умови для iPhone або iPad - iOS 13 або новіша версія.

При цьому розмір гри для Android приблизно 1,4 ГБ, на iOS новий PUBG займе близько 1,5 ГБ пам'яті.

Новий PUBG для мобільного телефону

Творці PUBG: New State розповіли, що в новій грі будуть використані елементи з оригінальної версії PUBG Mobile. Однак в новий PUBG додали нові карти, футуристичні транспортні засоби і зброю.

PUBG: New State

Також творці PUBG пообіцяли користувачам регулярний "потік нового контенту"," глобальну сервісну підтримку" і активне спілкування з гравцями. Krafton зазначає, що після запуску гри компанія вживе заходів по боротьбі з шахраями і заборонить використовувати неавторизовані програми, емулятори і навіть клавіатури і миші.

Щоб користувачі могли отримувати стабільний сервіс, Krafton створить дев'ять глобальних центрів обслуговування. У компанії додають, що всі відгуки гравців PUBG: New State будуть уважно вивчати і аналізувати. Також зворотний зв'язок буде впливати на оновлення гри.

PUBG: New State

PUBG: New State

Дії гри PUBG: New State розгортаються в 2051-му році у всесвіті оригінальної PUBG Mobile. При цьому гравців чекає абсолютно новий сюжет. Дії відбуватимуться у вигаданому місті Трой (він стане основною картою) під час постапокаліпсису. Там жителі розбилися на фракції.

Нагадаємо, що відома дата релізу God of War для ПК на Steam.

Читайте також системні вимоги і новий трейлер довгоочікуваного шутера Call of Duty: Vanguard.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом