Взимку різко зросте потреба в енергетичних ресурсах, - Дмитро Марунич
Взимку різко зросте потреба в енергетичних ресурсах, - Дмитро Марунич

Взимку різко зросте потреба в енергетичних ресурсах, - Дмитро Марунич

Свою думку він висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

«З енергетикою в Україні ситуація складна. Але Галущенка призначили міністром зовсім недавно, зараз було б безглуздо його звільняти. Він навіть не встиг наробити нічого такого, за що його варто було б усунути. Утім, Галущенко обіцяв, що імпорту електроенергії не буде, а він уже почався. Нині ось зламався енергоблок на Бурштинській станції. Так, зараз вона виробляє на 30 відсотків більше електроенергії, ніж минулого року, але ж там все старе, все ламається. Я далекий від думки про те, що там підла ДТЕК щось навмисне ламає. Але ситуація і справді дуже напружена, а зараз ще навіть немає справжніх холодів. А що буде, скажімо, при мінус десяти?», - запитує експерт.

Він дав прогноз того, як зміниться стан справ найближчим часом.

«Взимку різко зросте потреба в енергетичних ресурсах. Тоді гра коштуватиме зовсім інші ризики. А ризики – це ми з вами. Я сподіваюся, що до цього не дійде, але в крайньому разі можуть вимкнути критичну інфраструктуру, наприклад, водоканали», - каже Дмитро Марунич.

Як повідомляє Знай.ua, раніше він поцікавився питанням, куди поділися 300 мільярдів гривень, спрямованих на газову систему.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Марунича, Порошенко зараз прагне дискредитувати Зеленського

Источник материала
Поделиться сюжетом