Соліст Måneskin Дам'яно Давід виглядає в трусиках з панчішками краще за багатьох жінок
Соліст Måneskin Дам'яно Давід виглядає в трусиках з панчішками краще за багатьох жінок

Соліст Måneskin Дам'яно Давід виглядає в трусиках з панчішками краще за багатьох жінок

У неділю, 14 листопада, в угорській столиці Будапешті провели урочисту церемонію вручення музичної премії кращим музикантам за версією MTV Europe Music Award.

Однією з "родзинок" заходу стали італійські рокери, переможці "Євробачення 2021", Måneskin, які стали володарями кубку "кращого рок-виконавця", проте не перемога в номінації опинилася в центрі уваги громадськості, а неординарний образ фронтмена групи - Даміано Давида. Відео виступу гурту розміщено на Instagram-сторінці MTV EMA.

Чим здивував образ соліста Måneskin?

Епатажний образ фронтмена Даміано Давида на червоній доріжці шоу запам'ятається багатьом. Так, музикант "приміряв" на себе образ красуні з кабаре, надівши лакові ботфорти, сітчасті панчохи на поясі, шкіряні труси з заклепками і шифоновий топ.

Måneskin на церемонії

Решта учасників групи, одягнені в яскраві костюми, виглядали поруч з Даміано набагато скромніше.

Рок-група Måneskin стає все популярнішим

Італійські рокери Måneskin поступово нарощують свою популярність у всьому світі. Не так давно вони підкорили аудиторію Сполучених Штатів Америки завдяки реміксу на хітову пісню "Beggin". Кавер від італійців піднявся на перші позиції в місцевих музичних чартах.

Серед українців популярність гурту теж залишається високою. Після того як оголосили початок продажів квитків на концерт Måneskin в Києві, в онлайні буквально "вишикувалися" черги з десятків тисяч бажаючих потрапити на захід.

Раніше на MY.UA: MTV присудив українцю Максу Барських "кращого російського виконавця", повторивши скандал з Maruv.

Нагадаємо також, що Мåneskin знялися разом повністю голими.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом