Мер Бердянська подав у відставку
Мер Бердянська подав у відставку

Мер Бердянська подав у відставку

Міський голова Бердянська Валерій Баранов подав у відставку 16 листопада 
фото з відкритих джерел

За відставку мера мають проголосувати місцеві депутати

Міський голова Бердянська, що у Запорізькій області, Валерій Баранов подав у відставку. Своє рішення мер мотивував неможливістю працювати в умовах, що склалися у міській раді, інформує «Інтерфакс-Україна».

«Після виборів я розумів, що працювати без більшості в міській раді буде складно, але сподівався що поступово вдасться об'єднати всіх для того, щоб розвивати місто. Але дружньої роботи не склалося. Весь рік довелось працювати в умовах агресії та деструктиву», – заявив Баранов.

Зазначається, що після заяви про відставку міський голова залишив сесійну залу.

Мер також вибачився перед своїми виборцями за рішення про відставку і пообіцяв надалі допомагати місту.

Валерій Баранов був міським головою Бердянська з 1998 по 2007. 3 березня 2014 року в. о. президента України Олександр Турчинов призначив Баранова головою Запорізької ОДА. 27 жовтня 2014 року чиновник написав заяву про відставку за власним бажанням.

У листопаді 2020 року Валерій Баранов переміг на виборах міського голови Бердянська від запорізької обласної організації політичної партії «За майбутнє».

Нагадаємо, наприкінці вересня у Запоріжжі мер подав у відставку. Своє рішення він пояснив станом здоров'я та рекомендаціями лікарів. Згодом Запорізька міська рада проголосувала за звільнення Володимира Буряка з посади мера.

Напередодні Закарпатські депутати вдруге звільнили «слугу» Петрова з посади голови облради. Перед розглядом питання про дострокове припинення повноважень голови Закарпатської облради Олексій Петров виголосив заяву про відставку. Після першого голосування за дострокове припинення повноважень в обласній раді розпочалося протистояння між депутатами та керівництвом облради.

Нещодавно єдиний на Закарпатті мер від «Слуги народу» звільнився через конфлікт з депутатами.

А сьогодні, 16 листопада, стало відомо, що мер Миколаєва потрапив до лікарні.



Источник материала
loader
loader