Тіна Кароль відмовилася від безлічі гастролей в Росії: "Не продаю душу"
Тіна Кароль відмовилася від безлічі гастролей в Росії: "Не продаю душу"

Тіна Кароль відмовилася від безлічі гастролей в Росії: "Не продаю душу"

Відома українська співачка Тіна Кароль, перебуваючи в Тбілісі на гастролях, розповіла, чому в 2014 році відмовилася їздити в Росію, незважаючи на велику кількість пропозицій.

Артистка дала інтерв'ю журналісту вечірніх новин каналу TV Imedi.

Політичні питання Тіні Кароль

Відповідаючи на безліч питань про враження від Тбілісі, де Тіна побувала вперше, улюблених грузинських виконавців і страви національної кухні, артистка не могла обійти стороною питання про ситуацію на Сході України і окупації українських територій.

Журналіст запитав, чому Кароль ніколи після 2014 року не їздила в Росію виступати. Жінка відповіла, що їй не раз пропонували приїхати з концертами, організувати цілі гастрольні тури, але вона завжди відповідала категоричним "ні".

"У 2014 році я сказала, що залишаюся в Україні. Не дивлячись на те, що пропозицій було багато. Це був мій вибір. Я можу продавати свою музику, але не продаю душу", - твердо сказала Тіна Кароль на грузинському ТБ. Цей вибір визначив її майбутню кар'єру, про яку артистка зовсім не шкодує.

Участь у "Танцях з зірками"

В рамках промо-туру нового міні-альбому "Подвійний рай" Кароль також відвідала прямий ефір шоу "Танці з зірками", що виходить на тому ж телеканалі. Вона виконала хіт "Намалюю тобі зорі", а представляв вихід зірки продюсер програми в Грузії Ное Сулаберідзе.

Тіна Кароль розповіла, чому не їздила на гастролі в Росію в 2014 році

Співачка також встигла прогулятися по старому місту, поласувати стравами грузинської кухні, відвідати ранкову службу в стародавньому храмі гори в Казбегі. "Подвійний рай" лідирує в стрімінг-чартах 11 країн, тому не дивно, що Тіну чекають і люблять у багатьох державах.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що співачка Lama вперше показала коханого, який молодший на 16 років.

Також ми писали, що бас-гітаристка Måneskin розбурхала віруючих хрестами в несподіваних місцях.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом