20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Йому було дуже погано" - Саакашвілі втратив свідомість у в'язниці
"Йому було дуже погано" - Саакашвілі втратив свідомість у в'язниці

"Йому було дуже погано" - Саакашвілі втратив свідомість у в'язниці

Стан Міхеїла Саакашвілі, який уже понад місяць голодує у в’язниці, знову погіршився. Нещодавно колишній президент Грузії втратив свідомість.

Про це розповів лікар Саакашвілі Ніколос Кіпшидзе в ефірі "Україна 24".

Як зазначив медик, він бачився з Саакашвілі учора. Уже тоді його стан був далеко не задовільний. Експрезиденту дуже погано. Сьогодні він втратив свідомість просто у в’язниці.

Подробиці того, що сталося, поки невідомі. За словами Кіпшидзе, йому зателефонували і сказали, що Міхеїл Саакашвілі впав і знепритомнів. Більше ніяких подробиць. Після цього медик направився в госпіталь до колишнього глави Грузії.

"Я вчора його бачив, йому було дуже погано. Я сьогодні звертався до влади, з проханням щось зробити, але реакції не було" – зазначив Кіпшидзе.

Міхеїл Саакашвілі

Стан Саакашвілі

Згідно з висновком грузинських медиків, зараз третій президент Грузії і голова Виконавчого комітету реформ України перебуває у критичному стані. Найближчим часом він може впасти у кому.

Міхеїл Саакашвілі

Голодування, яке Міхеїл Саакашвілі оголосив одразу ж після свого ув’язнення, не проходить безслідно. Політик уже схуд на понад 20 кілограмів. Раніше у Саакашвілі виявили проблеми з мовленням та пам'яттю.

Нагадаємо, що експрезидент заявляв, що готовий навіть померти з голоду, щоб звільнити свою країну та зберегти її європейський шлях. Відомо, що сьогодні політик готовий припинити голодування.

Минулого тижня пенітенціарна служба Грузії повідомила, що експрезидента вивезли з виправної колонії та доставили до в'язничної лікарні.

Нагадаємо, що Міхеїл Саакашвілі блює кров'ю, йому не дають спати і тероризують ув'язнені.

Читайте також, що напівголого Міхеїла Саакашвілі юрбою затягли в ліфт.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом