Серіал "Кріпосна" в 4 сезоні розповість історію нових героїв
Серіал "Кріпосна" в 4 сезоні розповість історію нових героїв

Серіал "Кріпосна" в 4 сезоні розповість історію нових героїв

Творці популярного серіалу "Кріпосна" заявили про вихід четвертого сезону, який запланований до показу в 2022 році. Поки глядачі можуть ознайомитися з невеликим тизером.

Його опублікували на YouTube-каналі "СТБ".

Заповітне продовження улюбленої історії

Як зазначено в описі до відео, новий сезон буде відрізнятися від трьох попередніх. Після подій останніх серій, які транслювалися 18 листопада, пройде цілих 23 роки. Значить, канва зміститься, і приціл сюжету встановиться на дітях улюблених всім персонажів.

Але це не означає, що додавання ліній позбавить глядачів хитросплетінь доль і інтриг навколо таких сімей як Жадан, Яблоневський, Червінські, Косачі, Дорошенко та інші. Ці та багато інших прізвищ стануть частиною "Кріпосної", а також збільшиться акторський склад. Наприклад, до команди професіоналів долучаться Тарас Цимбалюк, Станіслав Боклан та Сергій Стрельников. І це лише ті Імена, які продюсери дозволили оприлюднити.

Чим захопив серіал мільйони глядачів?

Більш докладних деталей про четвертий сезон немає. Тому нагадаємо глядачам, чим примітний проект і чому цю українську історичну костюмовану драму полюбили в багатьох країнах. У центрі сюжету трьох сезонів була 18-річна кріпачка на ім'я Катерина, яку виховали освіченою, сильною духом і непохитною перед труднощами.

Четвертий сезон серіалу "кріпосна" розповість про долю дітей головних героїв через 23 роки після закінчення третього сезону

За три сезони дівчині довелося не раз поборотися за долю і життя, вибираючись часом з найнебезпечніших ситуацій, нерозв'язних для звичайної людини. Катерина пережила втрати близьких людей, вижила під час народного повстання, дивом врятувалася від переслідування маніяка…

Це далеко не весь список. Глядачі мають надії, що четвертий сезон буде не менш цікавим, наповненим драмою, а герої не поступляться силою і характером колишнім головним персонажам.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Алек Болдуін отримав вже два позови до суду після загибелі Галини Хатчінс.

Також ми писали, що поставила свічку в церкві: порноактриса з США відвідала Україну.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом