Анастасія Заворотнюк з'явиться в новому фільмі: анонс від Станіслава Садальського
Анастасія Заворотнюк з'явиться в новому фільмі: анонс від Станіслава Садальського

Анастасія Заворотнюк з'явиться в новому фільмі: анонс від Станіслава Садальського

Скоро вийде нова стрічка «Сімейка Триллера», в якій взяла участь російська актриса Анастасія Заворотнюк. А поки у мережі з’явилися нові фото актриси.

Новиною поділився російський актор Станіслав Садальський в Instagram.

Новий фільм за участю Анастасії Заворотнюк

Анастасія Заворотнюк ще до того, як у неї діагностували гліобластому, знімалася у веселій стрічці «Сімейка Триллера». Пізніше зйомки було зупинено і картина так і не вийшла в світ. 

Зараз, як повідомив Станіслав Садальський, який теж грав у фільмі, стараннями аніматорів фільм вдалося завершити — все, що не встигли відзняти, замінили мультиплікацією. Таким чином вийшло свіже й оригінальне творіння. 

Повідомляючи новину у мережі, Станіслав Садальський виклав коллаж з кадрами із фільму та іншими світлинами з акторами «Сімейки Триллера». Там серед інших є і фото Анастасії Заворотнюк, зроблені ще до того, як у неї діагностували хворобу. 

Новий фільм за участю Анастасії Заворотнюк

Шанувальники з нетерпінням чекають прем’єру

«Посмотрим на Вас и на Настю Заворотнюк, такая она славная», «Спасибо, Стас! Нам так этого не хватает, хочется отвлечься, почувствовать добро и счастье , хоть и не надолго», «Интересно посмотреть Вас в этой роли. Когда-то шел фильм, в котором Вы играли врача нарколога, в последствии его посадили на наркотики. В нем так жизненно было сыграно. Надеюсь и здесь Вы удивите своих поклонников», «Как Здоровье Анастасии. Ничего не слышно про неё 🤷‍♀️», — пишуть у коментарях фанати (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів).

Скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що дочка Анастасії Заворотнюк Анна виходить заміж: хто обранець красуні?

Також портал MY.UA писав, що онкохвора Анастасія Заворотнюк залишила чоловіка без будинку, переписавши його на маму.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом