Курс валют 21 листопада "покарає" долар і євро за зростання перед гривнею: посміхаємося, не все втрачено
Курс валют 21 листопада "покарає" долар і євро за зростання перед гривнею: посміхаємося, не все втрачено

Курс валют 21 листопада "покарає" долар і євро за зростання перед гривнею: посміхаємося, не все втрачено

Національний банк України опублікував курс валют на неділю, 21 листопада.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися
Закінчується передостання тиждень фінального осіннього місяця, який і покаже справжній "настрій" гривні перед наступним, 2022 роком. НБУ виставив нові котирування, які покликані для вирішення-що робити з валютою протягом вихідних.
Американський долар, євро, польський злотий та інші валюти світу були зафіксовані протягом п'ятниці, суботи та неділі. Лише в понеділок нас чекають нові значення, але озвучимо ті цифри, які були виставлені на 21 листопада. Наприклад, після стрімкого падіння долара США, ця валюта "взяла себе в руки" і відповіла різким стрибком вгору по відношенню до гривні. Після несподіваних 26,1022 грн за одну одиницю, вартість зросла десь на 40 копійок. І тепер ціна становить - 26,4427 гривень за одну одиницю.
Трохи відвернемося на біткоіни, який знизив вартість через фіксацію інвесторами прибутку, турбуючись через збільшення продажів криптовалюта після того, як суд Токіо схвалив плани по виплаті кредитів кредиторам в біткоіни. Гривня ж знижується, бо готівкові кошти швидше реагують на зростання, ніж на зниження. Хоча Національний банк завжди може продовжити боротьбу з інфляцією шляхом зміцнення нашої валюти.

Повертаючись до головної європейської валюти, варто відзначити, що вона все ще займає приємні позиції для українців. 21 листопада вартість становить - 29,9688. Польський злотий практично не змінюється - 6,4317 грн. А ось за десять російських рублів доведеться віддати -3,614 грн.

Офіційні курси валют Нацбанку на 21 листопада встановлені на такому рівні (по відношенню до котирувань на четвер):

100 доларів США - 2644,27 гривень (-7,13 грн).

100 євро - 2996,88 гривень (-2,86 грн).

Курс валют на 19 листопада, скріншот: НБУ

Нагадаємо, Олександр Гончаров заявив, що міцний курс гривні це не завжди добре

Як повідомляв Знай.ua, 28 гривень за долар і шалене зростання інфляції? Українцям розповіли, чого очікувати вже цієї зими

Також Знай.ua курс валют до кінця 2021 року: експерт спрогнозував долю гривні, євро і "нетонучого" долара

Теги по теме
курс гривны
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны