Обірвалося життя актора з "Вороніних", помер від коронавірусу
Обірвалося життя актора з "Вороніних", помер від коронавірусу

Обірвалося життя актора з "Вороніних", помер від коронавірусу

У віці 42 років пішов з життя актор, відомий за роллю в телесеріалі "Вороніни" Михайло Зубов.

Причиною смерті артиста стала важка форма захворювання COVID-19. Про це, пославшись на інформацію з поста в соцмережі "ВКонтакте" подруги актора, керівника "Кіноліцея" Олени Володіної, повідомляє MK.ru.

Що відомо про обставини смерті Михайла Зубова?

Як розповіла дружина колеги Михайла Зубова Наталія Гердт, актор помер від важкої форми хвороби COVID-19 і викликаної коронавірусом пневмонії. Перед смертю Михайло Зубов протягом 13 днів перебував у реанімаційному відділенні.

Акторові було всього 42 роки

За словами Володіної, актор помер ще 11-го листопада, так і не дочекавшись виходу нового фільму, в якому знімався. Вона також запевнила журналістів, що ті зі сцен, в яких зіграв актор, залишаться у фільмі і їх не стануть вирізати.

"Не дограв, на жаль. Ми прийняли рішення, що не будемо перезнімати його сцени з іншим актором, а перепишемо сценарій, щоб кадри з ним все-таки увійшли у фільм в пам'ять про нього", - пояснила Олена Володіна.

Акторська кар'єра Михайла Зубова

Михайло Зубов народився 29-го вересня 1979-го року. Майбутній актор в 2003-му році став випускником Кубанського інституту міжнародного підприємництва та менеджменту, а в 2016-му почав навчатися акторській майстерності в "Артанді".

Михайло Зубов

У кіно Зубов дебютував в 2018-му році. Актор знявся в ряді фільмів і серіалів, включаючи "Ластівку", "Тренера" Данила Козловського, а також його глядачі побачили в епізодах "Вороніних", "Шукачі", "Капкані для монстра".

Нагадаємо, що помер Валерій Гаркалін, зірка радянського і російського кіно.

Також портал MY.UA писав, що померла велика актриса Валентина Малявіна.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом