Топ-5 речей в готелях Єгипту, які можуть зіпсувати відпустку
Топ-5 речей в готелях Єгипту, які можуть зіпсувати відпустку

Топ-5 речей в готелях Єгипту, які можуть зіпсувати відпустку

Єгипет дуже популярний серед українських туристів. Він приваблює дешевими турами, великою кількістю їжі, красивими пляжами на березі Червоного моря. Однак мандрівники з досвідом помічають не лише плюси курортів Єгипту, а й мінуси, яких там вистачає.

Про йдеться в матеріалі Новини.LIVE.

Топ-5 речей в єгипетських готелях, які можуть зіпсувати відпочинок

Погане прибирання

На жаль, єгипетські готелі славляться недбали ставленням до чистоти. Не виключено, що ви знайдете сліди життя ваших попередників. При заїзді ви можете помітити, що ванну кімнату лише злегка протерли, а шафи і ліжка "порадують" пилом і не тільки. Якщо ви зіткнулися з такою халатністю, то повідомте менеджера.

Вимоги заплатити

У Єгипті вас зустрінуть не тільки з посмішкою, а й з постійними вимогами заплатити. Часто за речі, які мають бути у вільному доступі, наприклад, за імміграційні карти. Біля іншої стійки вони будуть безкоштовними.

У готелі неприємності не закінчаться. Спочатку вам запропонують кращий номер за плюс 20-30 доларів на добу. Не поспішайте погоджуватися. Іноді туристів спеціально заводять до жахливих номерів, щоб отримати додатковий прибуток. Спробуйте поторгуватися. Зазвичай вдається збити ціну до 10-20 доларів за весь відпочинок. Приготуйтеся до того, що далі на кожному кроці вас чекатиме "ван долар".

Відпочинок у Єгипті можуть зіпсувати постійні вимоги заплатити

Зустріч з гідом

У єгипетських готелях на наступний день вас чекатиме гід. На зустріч з ним просто вимагають прийти. При цьому не рідко шантажують відсутністю інформації про безкоштовні послуги готелю, проблемами з ваучером чи зворотним вильотом і так далі.

Окрім того, що зустріч з гідом триватиме довго – принаймні годину, під час неї вам намагатимуться впарити екскурсії за завищеними цінами.

Ранній виліт

Часто пакетний тур передбачає ранній виліт. Якщо літак відправляється о 10:00, а дорога до аеропорту займає годину, то розбудять вас ще о 5-6 ранку. Купу часу, яка залишається між виїздом і початком реєстрації, ви витратите на магазини і чекання інших відпочивальників. Зважайте також на те, що не всі готелі турбуються про ваш сніданок і перекус в дорозі.

Якість їжі та напоїв в єгипетських готелях низька

Їжа і напої

Туристи з досвідом скаржаться на жахливу якість та поганий вибір їжі та напоїв у єгипетських готелях. Якщо ви плануєте вживати алкоголь, то краще придбайте спиртне в Duty Free.

Нагадаємо дві головні помилки туристів при виборі готелю в Єгипті.

Читайте також, що не можна робити туристам в Єгипті.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом