Погода 24 листопада: Наталка Діденко попереджає про сніг
Погода 24 листопада: Наталка Діденко попереджає про сніг

Погода 24 листопада: Наталка Діденко попереджає про сніг

Відомий вітчизняний синоптик Наталка Діденко розповіла, яка погода чекає на українців у середу, 24 листопада. Переважно буде сухо і без опадів, однак жителів кількох областей порадує сніг.

Про це метеоролог написала на своїй сторінці у Facebook.

Погода 24 листопада

До України прямує антициклон із "святим" іменем Walpurga. Саме він і визначатиме погоду в країні у середу. Під його дією притихнуть циклони та фронти і покинуть територію України.

В Україну йде антициклон Walpurga. Карта: Наталка Діденко

Діденко готує громадян до того, що атмосферний тиск завтра підніметься. Буде суха погода без опадів. Проте уночі в центральних областях може випасти сніг.

У середу буде холодно. Температура повітря залишиться низькою. Уночі стовпчики термометрів показуватимуть від 3 градусів тепла до 3 градусів морозу. На Сході України, в Полтавській та Сумській областях буде ще прохолодніше. Показники опустяться до 3-9 градусів за Цельсієм нижче нуля.

Удень 24 листопада повітря трохи прогріється. На термометрах показуватиме 0-5 градусів тепла.

Погода в Україні 24 листопада

Погода в Києві 24 листопада

24 листопада у Києві буде сухим, без снігу. Вночі температура повітря опуститься до 2 градусів морозу. Удень стовпчики термометра показуватимуть 1-4 градуси вище нуля.

"Перші зимові опади та навіть невеликий мороз суттєво ускладнюватимуть ситуацію на дорогах та тротуарах, які часом можна легко переплутати з дорогами через їхню автоокупацію", - пише Наталка Діденко і бажає водіям бути обережними і совісно дотримуватися правил дорожнього руху,  а пішоходам радить бути уважним та дивитися під ноги, щоб не травмуватися особливо, коли на вулиці темрява.

На завершення синоптик анонсувала невелике потепління на вихідних.

Раніше повідомлялося, що в Україні випав перший сніг.

Читайте також прогноз погоди на зиму 2021-2022.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом