Через ДТП в автобусі живцем згоріли 46 людей, серед них діти
Через ДТП в автобусі живцем згоріли 46 людей, серед них діти

Через ДТП в автобусі живцем згоріли 46 людей, серед них діти

У Болгарії сталася страшна ДТП за участю автобуса повного пасажирів. В результаті транспортний засіб загорівся - і 45 осіб, які знаходилися всередині, згоріли живцем.

Про це повідомляє місцеве видання BGNES.

Подробиці аварії

Відомо, що трагедія трапилася вночі на 31-му кілометрі автомагістралі "Струма" в Болгарії. Близько 3:00 в ДТП потрапив автобус, який перевозив туристів з Північної Македонії. Міністр закордонних справ країни Буяр Османі повідомив, що група поверталася в Скоп'є після поїздки в Стамбул, передає ВВС.

Під час інциденту в салоні транспортного засобу перебувало всього 52 громадянина Македонії. Через те, що автобус загорівся, загинуло 45 осіб: зокрема і водій та 12 неповнолітніх. Врятуватися змогли тільки сім пасажирів. Вони отримали поранення і зараз перебувають під наглядом лікарів у лікарні Софії. Їх стан оцінюється як важкий.

Моторошна аварія в Болгарії. Фото: Reuters

На місце прибули правоохоронці та рятувальники. За словами начальника пожежної охорони Ніколи Ніколова, ситуацію тримає під контролем глава МВС Болгарії. Рух на трасі зараз обмежений.

З приводу трагедії прем'єр-міністр Північної Македонії Зоран Заєв зробив заяву. З-поміж іншого, він висловив свої щирі співчуття родинам загиблих.

Моторошна аварія в Болгарії

Причина аварії

Точну причину ДТП правоохоронці не повідомляють. Її ще належить з'ясувати. Мер болгарського міста Перник зазначає, що сьогодні розглядають кілька версій. Припускають, що водій автобуса міг заснути,

"Може бути інша причина. Відучора йде дощ, ділянка пряма з ухилом",- каже чиновник.

Крім помилки водія, розглядається також технічна несправність автобуса. 

Як зазначає дорожній експерт з Болгарії Діана Русинова, на ділянці дороги, де трапилася аварія, було безліч проблем - минулого літа латали ями. Також водії тут часто перевищують швидкість. Це стає причиною частих аварій.

Нагадаємо, як відомий блогер загинув у страшній ДТП на мокрій трасі.

Читайте також, що понад 40 людей стали жертвами ДТП на різдвяному параді.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом