Гео Лерос поширив відео, як екснардеп Сергій Лещенко нюхає кокаїн, і отримав відповідь
Гео Лерос поширив відео, як екснардеп Сергій Лещенко нюхає кокаїн, і отримав відповідь

Гео Лерос поширив відео, як екснардеп Сергій Лещенко нюхає кокаїн, і отримав відповідь

Народний депутат Гео Лерос у соцмережах поширив відео, де начебто колишній парламентарій Сергій Лещенко нюхає кокаїн. Екс-нардеп уже відповів на звинувачення.

Відповідні кадри Лерос опублікував на особистій сторінці у Facebook у понеділок 22 листопада. До цього відео з’явилося в телеграм-каналі "Регент".

На кадрах видно, як чоловік, схожий на Лещенка, робить скрутку і через ніс вдихає невідому речовину, ймовірно, кокаїн. Гео Лерос заявив, що відео не фейк і перед камерою дійсно Сергій Лещенко.

"Нагадаю, ця розвага спільна у Єрмака, Зеленського та його оточення", - пише Лерос.

Варто зазначити, що телеграм-канал "Регент", де вперше з’явилося скандальне відео, було створено лише 22 листопада. Тут поки опублікували лише три дописи – усі присвячені Лещенку.

Реакція Сергія Лещенка

Екснардеп дуже швидко відреагував на публікацію Гео Лероса. Сергій Лещенко віджартувався і заявив, що не має ніякого відношення до відео:

"Шок! Сенсація! На анонімних телеграм-каналах вийшло відео, де начебто я щось нюхаю, імовірно, кокс", - написав колишній народний обранець.

Окрім цього, Сергій Лещенко навів кілька аргументів, чому на кадрах хто-завгодно, але не він. Політик зазначив, що у червні, яким датують відео, він ніяк не міг бути одягнений у вовняний піджак і водолазку, як "головний герой". Також колишній нардеп помітив, що чоловік на відео сидить без обручки, а він свою ніколи не знімає.

У коментарі виданню "Детектор Медіа" Лещенко ще раз заявив, що відео – фейк, і припустив, що перед камерою може сидіти актор, на обличчя якого наклали його маску через програму діпфейк.

Окрім цього, Лещенко підмітив, що у людини на відео не такі пропорції тіла, як у нього.

"Не може бути голова такого розміру на половину тулуба… Якщо дивитися покадрово, це фейк", - говорить чоловік.

Гео Лерос спростовує виправдання

Гео Лерос відреагував на спростування Лещенка. Він заявив, що колишній нардеп має такий самий одяг, як на відео, і навіть підтвердив це скріншотом з YouTube-каналу Лещенка. На ньому політик у темному піджаку і світлій водолазці, хоча у коментарях до свого посту колишній депутат стверджував, що має тільки жовту.

Лерос також додав, що не знає, коли саме було зроблене відео, яке оприлюднили в телеграм-каналі.

Окрім цього,  Гео Лерос опублікував фото, які можуть довести, що колишній нардеп таки знімає свою обручку.

Не пройшло перевірку

У вівторок, 23 листопада, Сергій Лещенко зробив ще один пост, у якому повідомив, що шокуюче відео не пройшло перевірки. Три з чотирьох програм знайшли ознаки діпфейку:

"Так, за моделлю Seferbekov імовірність діпфейку становить 83 відсотки. За методом Ensemble діпфейк становить 75 відсотків", пише екснардеп.

Нагадаємо, що у мережі підтримали Гео Лероса, який показав середній палець Зеленському.

Читайте також, як нардепи Микола Тищенко і Гео Лерос шокували Верховну Раду пристрасними обіймами.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом