Чому антивакцинатори в Києві вийшли на мітинг з QR-кодами партії Путіна?
Чому антивакцинатори в Києві вийшли на мітинг з QR-кодами партії Путіна?

Чому антивакцинатори в Києві вийшли на мітинг з QR-кодами партії Путіна?

У середу, 24 листопада, за ініціативою руху відомого львівського антивакцинатора Остапа Стахіва "Права людини", кілька сотень українців зібралося у центрі Києва і влаштували акцію протесту. Із собою мітингарі принесли прапори і Конституцію України, а також плакати з QR-кодом, який веде на сайт російської партії "Єдина Росія".

Першим курйозність ситуації помітив і розповів про це на своїй сторінці у Facebook користувач Остап Говда.

QR-код партії Володимира Путіна

Чоловік поширив фотографію, зроблену на київському мітингу проти вакцинації. На ній кілька учасників тримають плакат з перекресленим QR-кодом і гучними гаслами: "Я людина, а не товар!", "Стоп QR-код" та ін. Якщо перейти за QR-кодом, то потрапляєш на головну сторінку сайту провладної партії РФ.

"Люди з плакатами та українськими прапорами виступають проти QR-кодів, тому що вони не тварини. Я не знаю, хто друкував ці плакати. Але якщо просканувати коди, то вас заведе на сайт "Єдиної Росії". І це не жарт", - ділиться враженнями пан Говда. У коментарях під дописом українці зізнаються, що особисто перевірили QR-коди і отримали такий самий результат.

Варто зазначити, що сьогодні подібні мітинги провели й в інших містах України. Акцію протесту антивакцинатори планували давно, проте прийняли рішення виступити 24 листопада. Адже в цей день львівський суд розглядає апеляцію на арешт Остапа Стахіва. Рішенням суду активіста арештували до 16 січня, його звинувачюють у замаху на повалення конституційного ладу в Україні.

Антивакцинатор Остап Страхів

Нагадаємо, що через мітинг антивакцинаторів перекрили центр Києва.

Читайте також про те, що вакцинація від COVID-19 може стати щорічною.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом