Як помер Фредді Мерк'юрі: біографи вважають, що це було замовне вбивство
Як помер Фредді Мерк'юрі: біографи вважають, що це було замовне вбивство

Як помер Фредді Мерк'юрі: біографи вважають, що це було замовне вбивство

У біографа Маріам Ахундової з’явилася нова версія щодо причини смерті знаменитого соліста рок-гурту Queen Фредді Мерк’юрі.

Маріам Ахундова написала про співака Фредді Мерк’юрі у біографічній книжці «Фредді Мерк’юрі. Викрадене життя».

Смерть Фредді Мерк'юрі

За офіційною версією, легендарний співак, вокаліст групи Queen Фредді Мерк’юрі помер від пневмонії. У нього був СНІД, тому співака й чекав такий невтішний фінал. Однак у біографа Маріам Ахундової інша версія розвитку подій.

Біограф стверджує, що Фредді Мерк’юрі могли вбити. Смерть співака досі цікавить його шанувальників, точніше її причини. Маріам Ахундова, крім усього іншого, висунула версію про те, де Фредді міг заразитися вірусом імунодефіциту.

Вона переконана, що Фредді Мерк’юрі заразився у лікарні Харлі-Стріт у 1986 році. Це лондонська лікарня. Однак найцікавіше те, що жінка вважає, що це не було випадковістю. Фредді заразився не через медичну помилку або халатність працівників, Маріам Ахундова вважає, що це було замовне вбивство. 

Чому офіційну версію вважають такою, що не відповідає дійсності

Якщо вірити, що у Фредді Мерк’юрі була пневмонія, то це не співвідноситься з тим фактом, що вокаліст співав до кінця свого життя. З пневмонією це було б неможливим. 

Крім цього, Маріам Ахундова проаналізувала заповіт, залишений Фредді Мерк’юрі. Біограф вважає, що документ може бути підробкою. У одному із пунктів заповіту було написано, що частину коштів Фредді Мерк’юрі хоче передати у фонд боротьби з раком. Виникають запитання, чому співак не передав кошти у фонд боротьби зі СНІДом. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що АВВА випустили перший альбом за 40 років.

Також портал MY.UA писав, що соліст Måneskin Дам'яно Давід виглядає в трусиках з панчішками краще за багатьох жінок.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом