Саакашвілі сказав, чиїми руками Путін намагається його ліквідувати
Саакашвілі сказав, чиїми руками Путін намагається його ліквідувати

Саакашвілі сказав, чиїми руками Путін намагається його ліквідувати

Міхеїл Саакашвілі вважає, що Володимир Путін намагається його ліквідувати руками Бідзіни Іванішвілі / фото УНІАН

Голова Виконавчого комітету Національної ради реформ при президентові України, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі звернувся до грузинського суспільства і зазначив, що глава Росії Володимир Путін робить все для його ліквідації у фізичному плані.

Чиновник на своїй сторінці в Facebook написав, що російський лідер намагається його знищити руками прем'єр-міністра Грузії Бідзіни Іванішвілі.

Саакашвілі подякував грузинському народу за те, що він врятував йому життя. Екс-президент також поскаржився, що у нього немає шансів домогтися справедливості в "суді Іванішвілі".

"Велике вам спасибі за порятунок мого життя. Путін руками Іванішвілі робить все для моєї фізичної ліквідації, я в цьому впевнений. Якби не ваші численні дії, мужність і компетентність Ніно Ломджарії (омбудсмен Грузії – Ред.), якби не одностайність опозиції й громадянського суспільства у відстоюванні західної орієнтації країни, якби не тиск міжнародної спільноти, нічого б не вийшло", – зазначив він.

Чиновник поскаржився, що його "взяли в заручники", повністю заборонили зв'язок з громадськістю, свідомо порушили всі його законні права, щоб не дозволити залучити народ Грузії в "рішучу боротьбу проти темряви російського режиму".

Нагадаємо, 1 жовтня Міхеїла Саакашвілі затримали в Грузії. Чиновник затриманий після того, як повернувся на батьківщину вперше за вісім років напередодні муніципальних виборів.

У Грузії колишнього президента засуджено до шести років позбавлення волі на підставі заочно винесених вироків у двох кримінальних справах, які стосуються посадових злочинів. Після затримання чиновник вирішив оголосити голодування.

Саакашвілі також назвав себе фактично "особистим в'язнем" Володимира Путіна.

Автор: Екатерина Присяжнюк

Теги по теме
Владимир Путин
Источник материала
Поделиться сюжетом