63-річна Мадонна почала війну з Instagram через свої голі соски
63-річна Мадонна почала війну з Instagram через свої голі соски

63-річна Мадонна почала війну з Instagram через свої голі соски

Між американською співачкою Мадонною і соціальною мережею Instagram пробігла чорна кішка: 63-річна артистка образилася за "цензуру, сексизм, ейджизм і мізогінію".

Про це вона написала на особистій сторінці в Instagram.

Порушення правил платформи

Відомо, що раніше поп-діва опублікувала у себе в профілі відверті кадри, на яких позувала в мереживній нижній білизні, сітчастих колготках і лакових туфлях на підборах. Жінка лежала на ліжку і у неї нібито випадково оголилися груди. Та так, що погляду підписників стало видно сосок зірки.

Співачка Мадонна посварилася в соціальною мережею Instagram через віддалену фотографію

Фотографія не пройшла модерацію соціальної мережі і була видалена без попередження, оскільки порушувала правила викладеного контенту. Цей факт сильно обурив Мадонну: "Мене дивує, що ми досі слідуємо культурі, яка дозволяє показувати кожен дюйм жіночого тіла за винятком соска".

І уточнила, що чомусь чоловічі оголені груди не є забороненими за правилами Instagram, що є сексизмом.

Обурилася і поновила кадри

Instagram видалила фото з голими грудьми Мадонни без попередження, після чого співачка поновила кадр у профілі

Артистка недовго думала, як протистояти платформі. Вона просто знову опублікувала заборонене фото, але цього разу прикрила голу частину тела смайликом у вигляді червоного сердечка. А підписала кард наступними словами: "Дякую за те, що мені вдалося зберегти свою розсудливість протягом чотирьох десятиліть цензури, сексизму, ейджизму і мізогінії".

Сміливість співачки підтримали її підписники, вони продовжують відправляти жінці безліч позитивних емоцій у вигляді ляскаючих долонь.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Брітні Спірс виклала у своєму Instagram фото українського кота Степана: мільйон лайків.

Також ми писали, "Красиві лінії": партнерка MELOVIN Ліза Русина знялася в одній білизні.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом